Persbrandts rørende farvel til tv-serien Beck

I et følsomt indlæg på Facebook takker den store svenske skuespiller Mikael Persbrandt sine fans for tiden som Gunvald Larsson i Beck-serien

Mikael Persbrandt i rollen som Gunvald Larsson i et afsnit fra 2003.(Foto: Polfoto)
Mikael Persbrandt i rollen som Gunvald Larsson i et afsnit fra 2003.(Foto: Polfoto)

Den 52-årige svenske skuespiller Mikael Persbrandt har for alvor sagt farvel til sin glansrolle som den hårdtslående kriminalassistent Gunvald Larsson i tv-serien 'Beck'. Det har han netop markeret i et følsomt indlæg på facebook, hvor han takker alle sine fans for støtte i tiden i Beck-serien.

Se også: Kendispar i bizar baby-byttehandel

Tak til alle mine fans
- Tak til alle for jeres smukke fantastiske respons på min rolle som Gunvald Larsson i Beck-serien. Vi lavede den første film i serien tilbage i 1996. Og siden det år har jeg tilbragt 1000 dage eller 24.000 timer med at forberede eller optage Beck-serien. Det har været en stor glæde for mig at tilbringe al den tid med Gunvald. Men vi har alle brug for at komme videre i livet. At forlade Beck-serien er for mig også en måde at komme videre til nye udfordringer. Tak igen.

Længste serie i Sverige
TV-serien om kriminalkommisær Martin Beck er den længste tv-serie i Sverige gennem tiderne. Og på nytårsdag havde den seneste film i serien tv-premiere på C More. Og oven i købet med den meget sigende titel: 'Beck: Gunvald'. Og det er et afsnit i film-serien, der siger endegyldigt farvel til karakteren Gunvald Larsson.

Se også: Game of Thrones-stjerne erstatter Persbrandt

Nordmand erstatter Persbrandt
Afløseren for Mikael Persbrandt er allerede valgt. Det bliver den norske Game of Thrones-skuespiller Kristofer Hivju. Under indspilningerne til nye afsnit i tv-serien 'Beck' har han allerede udtalt sig til Aftonbladet omkring sin rolle:

- Jeg forstår hvilket stort kulturelt fænomen 'Beck' og Gunvald er. Og Persbrandt er en fantastisk skuespiller. Men når jeg skal starte på noget, så hjælper det jo ikke mig at tænke på, hvor fantastisk han er. Jeg må selv forsøge at være fantastisk, forklarede Kristofer Hivju til Aftonbladet.

Og der er nok ingen tvivl om, at de nye afsnit i Beck-serien uden Mikael Persbrandt på et tidspunkt vil havne på dansk tv. TV-serien Beck har altid været uhyggelig populær i Danmark.

Og her ses en lidt yngre Persbrandt i rollen som den hårdtslående Gunvald Larsson i et afsnit fra år 2000 sammen med Peter Haber i rollen som kriminalkommisær Martin Beck.(Foto: Polfoto)
Og her ses en lidt yngre Persbrandt i rollen som den hårdtslående Gunvald Larsson i et afsnit fra år 2000 sammen med Peter Haber i rollen som kriminalkommisær Martin Beck.(Foto: Polfoto)
 

 

 

1 af 2 Og her ses en lidt yngre Persbrandt i rollen som den hårdtslående Gunvald Larsson i et afsnit fra år 2000 sammen med Peter Haber i rollen som kriminalkommisær Martin Beck.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Mikael Persbrandt i rollen som Gunvald Larsson i et afsnit fra 2003.(Foto: Polfoto)
4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!