Premieredato afsløret for Star Wars-film

Disney har afsløret premieredatoen for den anden Star Wars-film 'Episode VIII' i den nye trilogi

'Star Wars: Episode VIII' får premiere den 26. maj 2017. (Foto: AP)
'Star Wars: Episode VIII' får premiere den 26. maj 2017. (Foto: AP)

Mens mange 'Star Wars'-fans verden over går og glæder sig til december, hvor 'The Force Awakens', der er den første af de nye film til de seks tidligere Star Wars-film, har premiere, så er der mere godt nyt til de science fiction-hungrende.

Disney, der har overtaget rettighederne til Star Wars-filmene, annoncerede torsdag, at efterfølgeren til 'The Force Awakens', 'Star Wars: Episode VIII', vil ramme biograferne den 26. maj 2017.

Det er 40 år og én dag efter, den første Star Wars-film havde premiere.

Se også: København får nordens vildeste biograf

Det er instruktøren bag successerien 'Breaking Bad', Rian Anderson, der skal instruere den ottende 'Star Wars'-film i rækken.

Den nye 'Star Wars'-trilogi kommer til at spole 30 år frem i tiden efter Emperiets fald i 'Star Wars: Episode VI-Return of the Jedi'.

Det er lykkedes Disney at hyre de tre oprindelige hovedpersoner til den nye trilogi, nemlig Mark Hamill, Harrison Ford og Carrie Fisher som henholdsvis Luke Skywalker, Han Solo og prinsesse Leia.

Den første film i serien 'Star Wars: The Force Awakens' har premiere den 18. december 2015.

En motorfejl var skyld i, at den 72-årige skuespiller måtte lande sit fly på en golfbane i den californiske by Venice. (Arkivfoto: AP) Intl. kendte - 9. mar. 2015 - kl. 13:46 Harrison Ford i bedring efter flystyrt

36 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere