Så er den her: Første trailer til ny Jussi-film

Se med her, hvis du er blandt de mange, der venter i spænding på den næste spændingsfilm om 'Afdeling Q'

Se også: Film: Bortfører og myrder børn

Filmnyheder - 24. sep. 2015 - kl. 12:30 Se den første blodige 'Flaskepost fra P'-teaser

Med under to måneder til premieren, den 3. marts har Zentropa netop sluppet traileren til den næste film om Carl Mørck og hans assistent Assad.

Traileren præsenterer den nervepirrende jagt efter to kidnappede børn, som Carl og Assad er på sporet af, og traileren afslører, at filmen vil byde på masser af action, spænding og drama.

En uhyggelig scene fra 'Flaskepost fra P', hvor en fremmed mand standser sin bil og tilbyder to børn at komme med i bilen. (Foto: Henrik Ohsten)
En uhyggelig scene fra 'Flaskepost fra P', hvor en fremmed mand standser sin bil og tilbyder to børn at komme med i bilen. (Foto: Henrik Ohsten)
 

Nye og gamle navne
Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Johanne Louise Schmidt er tilbage i rollerne som henholdsvis Carl Mørck, Assad og Rose. Der er også gensyn med Søren Pilmark som Marcus Jacobsen, mens Jakob Oftebro (1864, Guldkysten) er ny i rollen som Pasgård.

Ny er også Pål Sverre Hagen (Thor Heyerdahl i den Oscar-nominerede 'Kon-tiki'-film) som den uhyggelige mand, der kalder sig Johannes.

I rollerne som forældreparret Elias og Rakel, hvis børn forsvinder sporløst, ses Jacob Lohmann ('Kapgang', 'Forbrydelsen', 'Klumpfisken' og 'Norskov') og Amanda Collin.

Hans Petter Moland har tidligere instrueret bl.a. 'Kraftidioten' (2014) og 'En ganske rar mand' (2010).

Filmen har manuskript af Nikolaj Arcel, der også leverede manuskriptet til de to første - 'Kvinden i buret' og 'Fasandræberne'.

 

Forsvundne børn
Handlingen i 'Flaskepost fra P' tager udgangspunkt i søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark.

De forsvinder lige pludselig sporløst. Og på Københavns Politigård dukker en 8 år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab.

Carl Mørck og hans assistent Assad fra politiets 'Afdeling Q' finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og det lykkes dem at grave sig ind i det religiøse samfund og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig.

Mord som aldrig er blevet anmeldt, da han angiveligt hver gang bortfører to børn fra meget religiøse familier, slår det ene barn ihjel og kræver tavshed og en stor løsesum for det andet.

Tiden er knap, og i jagten på at finde børnene, før det er for sent, må Carl Mørck sande, at det at tro på noget er tæt forbundet med livet og døden.

 

1 af 2 En uhyggelig scene fra 'Flaskepost fra P', hvor en fremmed mand standser sin bil og tilbyder to børn at komme med i bilen.(Foto: Henrik Ohsten)
2 af 2 
2 kommentarer
Vis kommentarer