Så LIDT sex er der i 'Fifty Shades of Grey'-filmen

Man bliver slemt skuffet, hvis man regner med voldsomme mængder af sex i det meget omtalte erotiske drama

Her kan du se den hypede films trailer

Umiddelbart er det svært at fange sammenhængen mellem et erotisk drama og så et skyllemiddel til vaskemaskinen. Men reklamefolk og produktudviklere har åbenbart ubegrænset fantasi, når det gælder om at vride penge ud af 'Fifty Shades of Grey'-succesen. Foto: PR Sex og samliv Alle vil ha' SM-sex: Lummert skyllemiddel og brutale pizzaer

På et tidligt tidspunkt i produktionen blev instruktør Sam Taylor-Johnson citeret for, at han regnede med, at 'Fifty Shades of Grey'-filmen, der har dansk premiere på torsdag, ville indeholde 50 procent sex-scener.

Nu hvor vi er kommet tættere på premieren, er der begyndt at komme meldinger om, hvor mange af filmens minutter, der rent faktisk kan betegnes som sex.

Der er dog ikke helt enighed om, hvor mange minutters sex filmen indeholder. I følge avisen Sunday Times vil filmen indeholde cirka 20 minutters sex-scener, hvilket svarer til 16 procent af filmens 124 minutter.

Ifølge avisen The Telegraph er der kun tale om sølle 11 minutters sex-scener i filmen.

Der tirres og pirres i markedsføringen til filmen Fifty Shades of Grey, men det hele er meget stuerent i forhold til bøgerne.(Foto: Berlinale) Filmnyheder SM-sex i drillende små doser

I biografen med stopur
Avisen bygger sin artikel på en optælling foretaget af en seer, de har sendt i biografen med et stopur.

Den slukørede biografgænger kan desuden oplyse, at der absolut ingen sex finder sted i de første 41 minutter og 42 sekunder af filmen. Og faktisk skal man 104 minutter ind i filmen, før man får den første S/M-scene smidt i ansigtet.

Hvis man tager The Telegraphs opgørelse for gode varer, er vi nede på blot cirka ni procent sex-scener. Selskabet bag filmen ønsker ikke at oplyse, hvor mange minutters sex-scener, publikum kan forvente.

'Fifty Shades of Grey' får dansk premiere den 12. februar, og drømmer man om endnu mere fra det populære bogunivers, kan man glæde sig over, at det netop er blevet offentliggjort, at filmen får hele to efterfølgere, der begge vil blive instrueret af Sam Taylor-Johnson.

Filmnyheder Fifty Shades of Lego

Sex & samliv Ny scene: Se Fifty Shades-hovedpersoner shoppe sex-udstyr

Sådan kan du bringe 'Fifty Shades'-stemning hjem i soveværelset

1 af 2 
2 af 2 De foreløbige anmeldelser beretter om lidt for meget drama og lidt for lidt erotik i det længe ventede erotiske drama.