Se den uhyggelige trailer for ny Burton-film

I rækken af eventyrfilm er den engelske instruktør nu kommet til et børnehjem med mærkelige børn

58-årige Tim Burton er ved at lægge sidste hånd på en ny film. Foto: Zuma
58-årige Tim Burton er ved at lægge sidste hånd på en ny film. Foto: Zuma

I adskillige af Tim Burtons eventyrlige film har Johnny Depp fået lov til at folde sig helt ud - det skete f.eks. i 'Edward Saksehånd', 'Alice i Eventyrland' og 'Charlie og Chokoladefabrikken', men nu er den 58-årige Burton klar med en ny eventyrfilm - lavet over en berømt bog af Ransom Riggs: 'Peregrine’s Home for Peculiar Children' , og her er Depp for en gangs skyld ikke med i vennens magiske univers.

Det begyndte med 'Edward Saksehånd' i 1990. Foto: Allstar Picture Library
Det begyndte med 'Edward Saksehånd' i 1990. Foto: Allstar Picture Library
 

Tim Burton og Helena Bonham Carter definitivt skred i sømmene i sidste uge. Foto: AP Intl. kendte - 29. dec. 2014 - kl. 13:00 Skilsmissen: Burton havde ung dame på sidelinjen

Den nye film hedder det sammen som forlægget:  'Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children' og får premiere til september i USA. På rollelisten ses den tidligere James Bond-babe, Eva Green, som spiller Miss Peregrine, Asa Butterfield som lægger krop til figuren Jake samt bl.a. Terrence Stamp, Samuel L. Jackson og Judi Dench.

Den britiske skuespillerinde Helena Bonham Carter og den amerikanske filminstruktør Tim Burton er gået fra hinanden. (Foto: AP). Intl. kendte - 23. dec. 2014 - kl. 20:38 Stjernepar går fra hinanden

Bogen og dermed filmen handler om den 16 årige Jacob, som efter en familietragedie rejser til en ø ud for Wales kyst. Her finder han et gammelt børnehjem fyldt med børn, der besidder sælsomme egenskaber.

I den nye trailer ses blandt andre en lille pige, som umiddelbart ser rigtig sød ud, men i nakken gemmer hun en mund fyldt med hugtænder.

Burton plejer at give den gas med effekterne, så selv om traileren kun giver en lille mundsmag på, hvordan han har tacklet den ret uhyggelige fantasy-roman, så er der al mulig grund til at have store forventninger til eventyrs-rammerne.

Der er endnu ikke sat dato på en Danmarks-premiere.

Se også: Tim Burton: Skrækfilm skader ikke børn

11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere