Se traileren: Hitman er tilbage!

Glem alt om en stille dræber, der sniger sig rundt i skyggerne. Nu er der dømt højoktan action

Husker du Agent 47? Den effektive snigmorder i det danske computerspil, der fik stor international succes i starten af 00'erne.

Nu vender den skaldede dræber tilbage på det store lærred i filmen 'Hitman: Agent 47'.

Det er anden gang Agent 47 tager springet fra computerspil til biograffilm efter den beskedne succes med 'Hitman' i 2007.

Timothy Olyphant, der spillede rollen som Agent 47 i den første film, og som også kendes for sin skurkrolle i Die Hard 4.0, er blevet skiftet ud med den noget yngre Rupert Friend, der blandt andet er kendt for rollen som Peter Quinn i succes-serien Homeland.

På rollelisten er også Zachary Quinto og den alsidige tyske skuespiller Thomas Kretschmann.

I instruktørstolen sidder polske Aleksander Bach, der er et relativt ubeskrevet blad i den sammenhæng. Han har dog modtaget adskillige priser og ros for sit tidligere arbejde med blandt andet reklame-film.

Manuskriptet er lagt i hænderne på Skip Woods og Mike Finch, hvilket burde give smæk for skillingerne. Woods var også involveret i den første 'Hitman'-film, men har siden også tastet på manuskriptet til actionfilm som 'A Good Day to Die Hard' og 'The A-Team', ligesom han var medproducer og skriver på 'The Swordfish' med John Travolta og Hugh Jackman.

Mens Agent 47 i computerspillene er kendt som en lydløs dræber, der primært skal slippe afsted med sine drab uden at skabe for meget opmærksomhed, så giver traileren til den kommende film indtryk af, at det ikke er så afgørende.

Filmen ventes at få premiere sidst på sommeren i år

0 kommentarer
Vis kommentarer