'Sommeren '92': Danskerne strømmer i biografen

Det gode weekendvejr fik ikke danskerne til at blive væk fra den aktuelle biograffilm 'Sommeren '92', der fik premiere torsdag

Kom med bagom filmen her i 'Filmmagasinet'.

Danske kendte - 22. aug. 2015 - kl. 23:49 Se stjernerne til gallapremiere på 'Sommeren '92'

Torsdag fik den længe ventede biograffilm ’Sommeren '92’ endelig premiere. Og med den kæmpe omtale fodboldfilmen har fået i medierne, har forventningerne været høje.

Anmeldelserne af filmen har været gode, og nu viser det sig da også, at danskerne trods det gode weekendvejr er strømmet ind i de mørke biografsale for at se landstræner Richard Møller Nielsen (Ulrich Thomsen) og hans spillere folde sig ud på de skrå brædder.

Der må være både Bodil og Robert-statuetter på vej til Ulrich Thomsen for rollen som Ricardo i 'Sommeren '92'. Foto: SF Film Filmanmeldelser - 26. aug. 2015 - kl. 07:15 Anmeldelse: 'Sommeren '92' er en fed fodboldfilm

- Vi er meget glade for vores åbning. Vi har solgt over 53.000 billetter, og det er vi meget stolte over, fortæller Sune Thomsen, film- og distributionschef for SF Film.

Helt præcist er der blevet solgt 53.114 biografbilletter til den meget omtalte fodboldfilm, og Sune Thomsen er sikker på, at tallet vil øges til langt over det dobbelte, inden ugen er omme.

Se også: Nye oplysninger i 'hut-li-hut'-mysteriet

- Der er virkelig tryk på den her film, og vi har en rigtig god ’word of mouth’. Alle, der ser filmen, skriver positivt om den, så der er helt sikkert stort potentiale til en bred folkelig succes med den her film, vurderer Sune Thomsen.

'Sommeren '92' handler om det danske fodboldmirakel for 23 år siden, hvor landsholdet vandt EM-guld i Sverige med den udskældte landstræner 'Ricardo' i spidsen.

Filmmagasinet - 26. aug. 2015 - kl. 21:36 Se 'Faxe' i små knaldrøde badebukser

9 kommentarer
Vis kommentarer