Tina Dickow i seng med Robert

Sangerinden var så glad for at vinde sin tredje Robert-pris, at hun sov med statuetten

Tina Dickow vandt i går en Robert for musikken til 'En, du elsker'. (Foto: Polfoto)
Tina Dickow vandt i går en Robert for musikken til 'En, du elsker'. (Foto: Polfoto)

Det var en særdeles glad Tina Dickow, der søndag snuppede prisen for årets musik for filmen 'En, du elsker' til årets Robert-uddeling.

Faktisk var den 37-årige sangerinde så glad for prisen, at hun havde den med i seng efter hyldesten.

'Vågnet op på Tivoli Hotel med Robert i smørhullet mellem mig og Pjerrot. Ømt!', skriver den glade vinder på sin Facebook-profil om statuetten, som hun ligger storsmilende med i sengen.

Prisen deler hun i øvrigt med musikeren Marie Key.

Danica Curcic var meget lykkelig for sin Robert-pris.(Foto: Rasmus flindt Pedersen) Danske kendte Smukke Danica krydrede kanon-år med Robert-pris

Efter overrækkelsen og modtagelsen på scenen delte Dickow sin begejstring på Facebook.

'YES!!! En 'dansk Oscar' for musikken til 'En, du elsker'! Nyder festen og godt selskab her i København, sender tanker til Frankfurt og synes i det hele taget, at livet er ok vildt lige nu!', lød det fra Dickow.

Når Dickow rejser hjem til Island, hvor hun bor, får Robert-statuetten fornemt selskab af to andre statuetter, for i 2010 vandt hun hele to Roberter for årets musik og årets sang til filmen 'Oldboys'.

Privat er det dog ikke en Robert, men derimod den islandske musiker Helgi Jonsson, som sover ved siden af sangerinden. Sammen har parret to børn.

Se glade Dickow i seng med sin pris her.

Trier løfter sin knyttede næve, hvor han har tatoveret FUCK på fingrene. Men han var stolt og glad for den store hyldest.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Danske kendte Lars von Trier scorede hattrick ved Robert-festen

0 kommentarer
Vis kommentarer