Tør du se traileren? Motorsavs-psykopat vender tilbage

Den legendariske - fiktive - seriemorder Leatherface er snart tilbage på skærmen for at give gyserfans gåsehud. Se traileren til filmen her

Se traileren her. ADVARSEL: Ikke for børn

'Motorsavsmassakren'-filmserien, der i den grad har budt på flere nedture end opture, byder snart på flere blodsprøjtende scener, når ottende film om seriemorderen Leatherface får premiere.

Filmen fortæller historien om Bubba Sawyers unge år, og rejsen, hvor han gik fra at være et morderisk barn til det forskruede monster Leatherface.

Den kommende gyser er instrueret af det franske makkerpar Julien Maury og Alexandre Bustillo, der plejer at gøre sig i genren i hjemlandet.

Se traileren over artiklen, hvis du tør

Den polioramte pige Janice har svært ved at styre sin nysgerrighed i 'Annabelle 2: Skabelsen' (Foto: SF Film) Filmanmeldelser - 11. aug. 2017 - kl. 10:48 Dræberdukken er tilbage og det er fandeme uhyggeligt

Filmmagasinet - 28. jul. 2017 - kl. 07:35 Bange for klovne? Nyt glimt af kultgyser offentliggjort  

Otte film udkommet hulter til bulter

Det er med at holde tungen lige i munden, når man skal holde styr på 'Motorsavsmassakren'-filmserien:

Med sin kultgyser fra 1974 gav instruktør Tobe Hooper splatterfilm et nyt skrækindjagende ansigt - den motorsavssvingende Leatherface.

Denne fik tre, mindre succesfulde, efterfølgere. I 2003 kom en genindspilning, i 2006 en forhistorie til genindspilningen, i 2013 kom fortsættelsen til genindspilningen - og ja, nu kommer forhistorien til forhistorien af genindspilningen.

'Leatherface' har endnu ikke en dansk premieredato.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen