TV: Flere klip fra Game of Thrones 5 frigivet - se dem her

Der er kun to dage til den nye sæson starter, og du kan fordrive lidt af ventetiden her

Mens hele verden utålmodigt venter på femte sæson af den populære HBO-serie 'Game of Thrones', bliver der drypvis lækket nogle små bidder i forbindelse med de utallige interviews, som seriens mange skuespillere giver i disse dage.

I ovenstående klip kan du se den hollandske skuespillerinde Carice van Houten, som spiller den røde præstinde Melisandre, fortælle om hvor uforudsigelig og fuldstændig vanvittig næste sæson bliver.

Du kan også se scenen hvor Melisandre og Jon Snow mødes for første gang, og spørgsmålet om sidstnævntes mødom endnu en gang bliver hevet frem i lyset

- Det bliver ikke lysere, og man kan godt forvente et par gode chok, fortæller Carice van Houten om Melisandres kommende 'Game of Thrones'-sæson.

I lighed med seriens øvrige skuespillere er hun yderst sparsom med oplysninger om handlingen i sæson fem. Hun glæder sig dog over at handlingen i tv-serien begynder at bevæge sig i sin egen retning, i stedet for i store træk at følge handlingen fra bøgerne.

- Jeg kan godt lide at vi alle er i samme båd nu. Læserne kan ikke længe være de kloge-åger som de ellers har været. Der kommer også til at blive overraskede, og de er altså en stor gruppe, lyder det fra den hollandsk skuepillerinde.

Danmark er også repræsenteret i Game of Thrones sæson fem, i form af skuespillerne Nicolai Coster-Waldau og Birgitte Hjort.

Hør Birgitte Hjort fortælle om sin medvirken herunder:

Hør Nicolai Coster Waldau og seriens øvrige hovedpersoner fortælle om sæson fem herunder:

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere