Verdens ældste Bond-babe: - Jeg elsker kage, pasta, vin og god sex

Spis og drik godt, grin, dyrk sex og nyd en enkelt smøg. Sådan lyder kuren fra den kommende og ældste Bond-babe nogensinde, Monica Bellucci

Se også: James Bond: Kun for pengenes skyld

Med sine 51 år indtager skuespillerinden Monica Bellucci rollen som den forførende femme fatale Lucia Sciarra i den kommende 'Spectre'-film, og dermed bliver den italienske skønhed den ældste Bond-babe nogensinde.

- Da instruktøren Sam Mendes ringede, så troede jeg, jeg skulle castes som den nye, kvindelige M efter Judi Dench. Men da Sam forklarede, at han ønskede en voksen kvinde til at forføre Bond for første gang, indså jeg, at rollen var revolutionerende, siger Bellucci i et interview med The Telegraph.

Lea Seydoux (tv) og Monica Bellucci betegnes som to meget talentfulde skuespillere af 'Spectre'-instruktør, Sam Mendez. (Foto: AP) Filmmagasinet - 16. aug. 2015 - kl. 16:48 Kom helt tæt på Bonds nye kvinder

Bellucci takkede efter lidt tid ja til rollen som Lucia Sciarra, men i stedet for at lave masser af squats for at komme til at stå lige så stramt som frække forgængere som Halle Berry og Ursula Andress, brugte Bellucci sin sydlandske solskins-kur.

- Jeg bliver aldrig sådan en, der står op klokken 6 om morgenen for at gå i fitness, så det eneste jeg gjorde var at droppe pasta et par dage, før vi skulle optage, og det var sådan det, fortæller den imponerende italiener.

Bond og baben under optagelserne til 'Spectre'. (Foto: All Over Press)
Bond og baben under optagelserne til 'Spectre'. (Foto: All Over Press)
 

- Sandheden er, at jeg elsker kage, pasta, vin og ved ganske særlige lejligheder også en cigaret. Så mit råd er, at man skal spise og drikke godt, have god sex og grine. Så kommer resten af sig selv, lyder rådene fra film-divaen.

Den skønne Stephanie Sigman er ny Bond-babe i den kommende film 'Spectre' Foto: Foto: All Over Press Kendte Hvor blev de af: 23 Bond-piger

- Jeg har intet imod at være sexet, men jeg vil ikke længere være helt nøgen på filmlærredet. Men selvfølgelig er jeg skuespiller, så jeg er nødt til at bruge min krop til at udtrykke mig, siger Bellucci, der har to døtre med den franske 'Black Swan'-skuespiller Vincent Cassel, som hun blev skilt fra i 2013 efter 18 års forhold.

Bellucci kan ses som Bond-baben Lucia Sciarra, når 'Spectre' får dansk biografpremiere den 30. oktober.

Som 007 indtager Daniel Craig igen rollen som agenten med licens til at dræbe, mens superskurken spilles af den dobbelte Oscar-vindende skuespiller Christoph Waltz. Også danske Jesper Christensen er på rollelisten for tredje gang i en Bond-film.

Daniel Cradig lavede fredstegnet til fotografer i London i går. Filmnyheder - 17. dec. 2014 - kl. 12:33 Første billeder fra Bond-optagelser

12 kommentarer
Vis kommentarer