Vodka-stiv Borgen-babe i hedt lesbisk kys

Borgen-skuespiller Birgitte Hjort Sørensen er til at finde i en ny hed trailer for HBO-serien 'Vinyl'

Se Birgitte Hjort Sørensen i den hede lesbiske scene her.

Det er ikke mindre end to måned siden, at vi fik en smagsprøve på den nye amerikanske HBO-serie 'Vinyl', der er instrueret af den eftertragtede instruktør Martin Scorsese, Terence Winter og Mick Jagger.

Mange danskere ventede spændt på at se den danske 'Borgen'-skuespiller, Birgitte Hjort Sørensen, i traileren, men måtte klikke skuffende videre, da hun ikke var til at finde.

Til de mange skuffede danskere kan vi nu meddele, at HBO har offentligjort en ny trailer, hvor vi får Birgitte Hjort Sørensen at se i en hed, hed scene.

Vodka-flaske og hed lesbisk snaver
I traileren sidder Birgitte Sørensen på bagsædet af en bil med en vodka-flaske i hånden og kort blond hår. Hun deler et hedt lesbisk kys med sin skuespillerkollega Olivia Wilde.

Man når ikke at se meget mere end det, men man kan fornemme på scenen, at det i hvert fald ikke bliver kedeligt.

I serien skal Birgitte Sørensen spille en dansk skuespiller, Ingrid Superstar. Hun spiller sammen med skuespillerinden Olivia Wilde og seriens hovedperson, Bobby Cannavale.

Premiere i år 2016
HBO-serien 'Vinyl' har premiere i det første halvår af 2016. Serien foregår i musikmiljøet i slut-70’ernes New York, hvor seriens hovedperson Richie Finestra (Bobby Cannavale) spiller pladeselskabschef.

Han er på jagt efter det helt nye musik-hit, og som man måske allerede kan fornemme på seriens trailer, så går det ikke roligt for sig.

Se Birgitte Sørensen i den hede lesbiske scene i TV-indslaget foroven.

1 af 2 
2 af 2 
14 kommentarer
Vis kommentarer