Filmmagasinet: Ali Kazim: Far ville stoppe min karriere

Filmmagasinet anmelder i denne udgave 'Det grå guld'. Vi taler med skuespillere Ali Kazim og 12-årige Malika Sia Graff fra 'MGP Missionen', og så runder vi et dansk Les Misérables-bryllup, der har fået millioner af visninger på Youtube. SE FILMMAGASINET HERUNDER

SE FILMMAGASINET I TV-KLIPPET HEROVER
------------------------------------------------------------

Musicalen 'Les Misérables' er blevet lavet til en spillefilm. Hør i filmmagasinet herover, hvorfor musicalen pludselig blev en central del af musical-forfatteren Sune Svanekiers bryllup, hvorefter filmoptagelserne fra den store dag gik verden rundt.

Se det i tv-klippet herover, og se hele den berømte bryllupsvideo her.

Vi ser også på den nye danske film 'MGP Missionen'. For selv om den blev nægtet støtte fra Det Danske Filminstitut, da man mente, at en 'film med et cast med anden etnisk baggrund ikke har vist sig at være specielt salgbare i provinsen', så er filmen alligevel blevet lavet og kan nu opleves i de danske biografer - også i provinsen.

Trak på egen opvækst
Filmmagasinet har talt med 12-årige Malika Sia Graff og Ali Kazim, som spiller far og datter i filmen. Ali Kazim fortæller blandt andet, at han har kunnet bruge egne erfaringer fra sin opvækst og forholdet til sin far, da han skulle spille faren Kumail, der nægter sin datter at stille op til MGP.

Hør også producenten Marcella Dichmann fortælle, hvad det har betydet for filmen, at der manglede seks millioner kroner.

Bryllupsvideo går verden rundt
En anden dansk film 'Det grå guld' er også kommet på plakaten. Vi anmelder filmen sammen med to pensionister. Og så kan du deltage i hele to konkurrencer med flybilletter og VIP-behandling til London og Las Vegas.

Pressefoto: Filmmagasinet - 28. feb. 2013 - kl. 16:13 Eksklusiv konkurrence: Vind Vegas tur til en værdi af 50.000 kroner

God fornøjelse med Filmmagasinet!

Du kan se de tidligere udgaver af Filmmagasinet her:

Filmmagasinet - 28. feb. 2013 - kl. 17:56 Filmmagasinet: J-Lo: Nøgenscenen var sværFilmmagasinet - 23. jan. 2013 - kl. 11:35 Filmmagasinet: Peter Mygind døden nær under optagelse

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
0 kommentarer
Vis kommentarer