TV: Hele verden vil se 'Kvinden i buret'

Filmmatiseringen af Jussi Adler Olsens bog ser ud til at blive en verdensomspændende succes

Kom med på settet til 'Kvinden i buret' og se interview med skuespillerne i tv-klippet herover
--------------------------------

Jussi Adler Olsens bogserie om Afdeling Q og vicekriminalkommisær Carl Mørch har modtaget adskillige priser og har fået læsehesten frem i millioner af mennesker i lande verden over.

Nu ser det ud til, at den første filmmatisering af hans bog 'Kvinden i buret' også bliver en international succes.

- Interessen for Afdeling Q-filmene er helt overvældende, siger Rikke Ennis, direktør i TrustNordisk, der står for salget af filmen, i en pressemeddelelse.

Se også:

Samfund - 11. dec. 2012 - kl. 09:19 TV: Det bruger Jussi sine millioner på

Nicolaj Lie Kaas har rollen som Carl Mørch, som får øje på en kriminalsag, der trækker tråde ind i toppen af det poltiske liv på Christiansborg.

Herudover spiller blandt andre Sonja Richter og Søren Pilmark med i filmen.

Se også:

Sonja Richter har foreløbig tabt sig syv kilo til rollen som den indespærrede kvinde. (Foto: Linda Johansen) Film - 26. nov. 2012 - kl. 16:39 TV: Sonja Richter sulter sig til rollen

På årets filmfestival i Berlin blev en trailer for 'Kvinden i buret' vist frem, og det gav i den grad blod de internationale filmkøbere blod på tanden. Filmen er nu solgt til distribution en lang række lande - heriblandt England, Australien, New Zealand og Tjekkiet.

Da Ekstra Bladet TV mødte Nicolai Lie Kaas på settet til filmen i slutningen af sidste år, var han ydmyg overfor sin rolle.

- Det kan godt være, de bliver skuffet. Det skal jeg ikke kunne sige. Men man skal tage et valg omkring, hvordan man laver en bog og et valg om, hvorfor man laver en film. Der skal være en grund til det, og det synes jeg også, vi har gjort. Det er vigtigt, for ellers ville det ikke fungere, siger Nikolaj Lie Kaas.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere