Får igen 'noget' i klemme i 'Klassefesten2'

Den nye 'Klassefest' er ifølge skaberne endnu mere pinlig end etteren

Nocolaj Kopernikus kunne såmænd lave ti 'Klassefest'-film, hvis chancen skulle byde sig. Foto: Jonas Olufson
Nocolaj Kopernikus kunne såmænd lave ti 'Klassefest'-film, hvis chancen skulle byde sig. Foto: Jonas Olufson

Egentlig troede folk, at ’Klassefesten’ med de midaldrende drenge, Nicolaj Kopernikus, Troels Lyby og Anders W. Berthelsen appellerede mest til det jævnaldrende eller i hvert fald voksne segment, men som Kopernikus siger. - Jeg er blevet forbløffet over, hvor mange børn helt ned til ti år, der har set den.Anders W Berthelsem, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby i en af den mange pinlige scener i 'Klassefesten'. Foto: PR/Lars Høgsted
Anders W Berthelsem, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby i en af den mange pinlige scener i 'Klassefesten'. Foto: PR/Lars Høgsted
Se også: I virkeligheden: Dr. Schwartz er skabsjuleelsker

Og rigtigt mange husker blandt alle de pinlige optrin i ’Klassefesten’ den scene, hvor Nicolajs figur, Niels, får løgposen i klemme i en saunabænk.

Se også: Nicolaj Kopernikus i et troløst job

- Den scene tales der stadig om, griner han og tilføjer: – Jeg tør da godt afsløre, at jeg også i ’Klassefesten 2’ får ’noget’ i klemme.

En ’god gerning’ kan ikke gøres for tit, og 1’eren viste jo, at der var publikum til slapstick.- Jeg skal være ærlig og indrømme, at vores tre figurer ikke har udviklet sig meget siden 1’eren. Filmen lægger ud med en begravelse, og herfra kører de tre gamle skolekammerater ud af selvoptagethedens tangent.

Se også: Klassefesten vinder over Klovn

- Det er mænd, der har det svært, griner Nicolaj og indrømmer, at selv om der er lidt af alle tre figurer i både ham selv, Troels og Anders, så ville han personligt være stoppet op kilometer før, drengene i ’Klassefesten’ gør det.

- I det første var vi i panikalderen. I 2’eren piller vi navler, og det kører fint, smiler han ironisk.

520.000 danskere så den første film, og hvis der igen er søgning til den humor ’Klassefesten’ står for, ville det ikke genere Kopernikus at starte en bølge.

- For mig ville det være ok at lave ti af de film, for det er godt nok sjovt, og vi får godt nok kørt nogle pinligheder ud, erklærer han.

0 kommentarer
Vis kommentarer