Johnny Depp-film flopper vildt

Siden 'Public Enemies' i 2009 har kun hans pirat-film spillet sig hjem

Johnny Depps film har bøvl med at sælge billetter. Foto: AP
Johnny Depps film har bøvl med at sælge billetter. Foto: AP

Når man lige ser bort fra 'Pirates of the Caribbean' er Johnny Depp ikke nogen kassesucces i Hollywood. Faktisk flopper alle hans film, og det ser også sådan ud for den seneste, 'Transcendence', der havde premiere i USA d. 10. april.

Se også: Depps dame sætter pris på sin homo-fortid

Ifølge Huffington Post har filmen siden d. 10. kun indtjent ca. 61 mio. kr., og med sådan en start er der meget langt til de godt 540 mio. kr., som filmen kostede at lave. Først herefter kan man begynde at tjene penge, skriver Expressen.

'Transcendence' handler om et datageni, som bliver magtgal, men denne handling har altså ikke kunnet lokke amerikanerne i biografen.

Se også: Johnny Depps kæreste smuglede sexlegetøj med i film

Så noget tyder på, at Deeps dage som billetmagnet og moneymaker er talte i Hollywood.

Den 50-årige Depp har ikke indtjent store penge med sine film siden 2009 og filmen 'Public Enemies', hvis vi ser bort fra den evige følgeton af piratfilm.

Og det er sikkert også forklaringen på, at den femte piratfilm er klar i støbeskeen, så snart Disney siger 'go'. Det man sætter til på gyngerne, må jo ind på karrusellen.

Se også: Johnny Depp lever som en vagabond

Imellemtiden konstaterer en filmrelateret Twitterkonto: Exhibitor Relations, at hans 'Secret Window' fra 2004 kun tjente 654 mio. kr. ind ialt, hvilket ikke var meget i det regi.

Men der har været flere flop med Johnny Depp i den senere tid - bl.a. 'The Rum Diary' fra 2011. 'Dark Shadows' fra 2012 og 'The Lone Ranger' fra 2013 slæbte heller ikke så mange pengene hjem, som man havde håbet.

Se også: Depp nær fyret som Jack Sparrow

0 kommentarer
Vis kommentarer