Filmmagasinet: J-Lo: Nøgenscenen var svær

Jennifer Lopez spiller med i den nye film 'Parker'. Det var især nøgenscenerne, der var svære at gennemføre, fortæller hun Filmmagasinet. Vi anmelder også den danske film 'Skytten' og er med på den røde løber til 'Hitchcock'. SE TV-KLIP

SE FILMMAGASINET I TV-KLIPPET HEROVER
----------------------------------------------------------------

Selv om Jennifer Lopez ikke er ked af at vise sin smukke krop i musikvideoer, på scenen og i film, så er det alligevel en udfordring for den smukke skuespillerinde at lave nøgenscener.

Det fortalte hun Filmmagasinet, som var blevet inviteret til Los Angeles for at møde hende og Jason Statham, der spiller hovedrollerne i filmen 'Parker'.

'Parker' en instrueret af Taylor Hackford, som også står bag film som Djævlens Advokat, som havde Al Pacino og Keanu Reeves i hovedrollerne. Og mange kan nok huske hans fantastiske film Ray fra 2004.

Se også:

Filmmagasinet - 7. feb. 2013 - kl. 21:58 Kun på eb.dk: Interview med sexede og voldelige Hans og Grethe

Trine Dyrholm afslører løftebrud
I Filmmagasinet går vi også helt tæt på den danske film 'Skytten', som har blandt andre Nikolaj Lie Kaas og Trine Dyrholm i hovedrollerne. Hør i magasinet, hvordan Dyrholm havde det i rollen som journalisten Mia Moesgaard. Og da filmen handler om regeringens løftebrud i forbindelse med i olieboringer i Grønland, tog vi et par medarbejdere fra Greenpeace i biografen for at anmelde filmen.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Vi var også med på den røde løber, da der for nylig var premiere på 'Hitchcock', som er historien om den store psykologiske thriller-mester. Og så giver vi dig et bud på, hvilke film der er værd at holde øje med den kommende tid.

Se også:

Filmmagasinet - 23. jan. 2013 - kl. 11:35 Filmmagasinet: Peter Mygind døden nær under optagelse

Sidst i udsendelsen kan du se, hvordan du kan vinde en rejse for to til en af verdens mest farverige storbyer Las Vegas.

Held og lykke med konkurrencen og god fornøjelse med Filmmagasinet, som du kan se over artiklen.

Læs meget mere om aktuelle film på Filmmagasinets side. Følg os også på vores Facebook-side Ekstra Bladet TV.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere