Eksklusiv konkurrence: Vind Vegas tur til en værdi af 50.000 kroner

Filmmagasinet på ekstrabladet.dk giver nu dig muligheden for at komme til USA og få dit livs oplevelse

Nu har du muligheden for at blive den danske udgave af GI JOE, hvis du bliver den heldige vinder af en eksklusiv rejse for to til Las Vegas

I forbindelse med lanceringen af den nye actionfilm kan Filmmagasinet tilbyde en unik oplevelse for filmelskere.

Alt du skal gøre for at få fingre i den eftertragtede præmie er at gå ind på ekstrabladet.dk/filmmagasinet og svare på et enkelt spørgsmål så er du med i konkurrencen.

Præmien indeholder:

Fly tur/retur fra København til Las Vegas for to personer. Transfer til og fra lufthavnen i Las Vegas. 6 overnatninger på hotel på Las Vegas strip. En G.I. Joe aktivitetsdag for to personer indeholdende:

- Transfer til og fra hotel

- Kørsel som passager i stuntbil på Las Vegas Speedway

- Tur på svævebane

- Lektion i fægtning med samurai sværd

- Helikopterflyvning henover Las Vegas strip

- Entre på VIP klub samt et glas champagne

Præmien har en samlet værdi af 50.000 kr.Betingelser:

Du skal være fyldt 21 år og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencen. Det samme gælder din rejsekompagnon ved afrejsetidspunktet. Rejsen skal foregå mellem 1. april 2013 og 1. juli 2014, dog ikke mellem 15. juli 2013 og 3. september 2013, og skal bookes via Alchemy tre måneder før ønsket afrejsetidspunkt. Der tages forbehold for udsolgte rejsedatoer. Du kan kun deltage én gang. Præmiens værdi kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien inkluderer ikke rejseforsikring samt visum til indrejse i USA. Ekstra Bladet kan ikke holdes ansvarlig for rejsens gennemførelse og rejsen foregår på eget ansvar. Vinderen får direkte besked per email og offentliggøres på ekstrabladet.dk/filmmagasinet mandag 25. marts 2013. Ansatte i JP/Politikens Hus samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere