Kun på eb.dk: Interview med sexede og voldelige Hans og Grethe

Hans og Grethe er vokset op og er blevet sexede og voldelige. Men fungerer historien i en actionversionen 'Witch Hunters'? Filmmagasinet anmelder også 'Otto er et næsehorn' og snakker med Kaya Brüel som lægger stemme til filmen. SE FILMMAGASINET HER

SE FILMMAGASINET I TV-KLIPPET HEROVER
----------------------------------------------------------------

Vintertid er biograftid. Og skal du have et hurtig overblik over, hvad biffen har at byde på lige op til vinterferien, så tjek den nye udgave af Ekstra Bladets Filmmagasin ud.

En af de helt store Hollywood-satsninger er Brødrene Grimms ældgamle historie om Hans og Grethe, som de fleste nok kender som en klassisk godnathistorie.

Men i den nye fortolkning 'Witch Hunters' er Hans og Grethe blevet unge, sexede dræbermaskiner. Men holder det overhovedet at lave et eventyr om til en actionfilm? Det forsøgte Filmmagasinet at få svar på, da vi i Los Angelses mødte hovedrolleindehaverne Gemma Christina Arterton og Jeremy Lee Renner.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Skuespillerne fortæller blandt andet, at de ikke kendte meget til eventyret, før de sagde ja til at hoppe i stramt latex og bekæmpe onde hekse med maskinpistoler.

Filmmagasinet taler også med den norske instruktør Tommy Wirkola, som fik en smule præstationsangst, da han fik 60 millioner dollar at lave filmen for.

Se sidste udgave af Filmmagasinet her: Peter Mygind døden nær under optagelse

Otto kommer til live i ny animationsfilm
Den danske animationsfilm 'Otto er et næsehorn' bliver formentlig lidt af et tilløbsstykke for børnefamilier i vinterferien. Filmen er ifølge Kaya Brüel, som ligger stemme til Toppers mor, også en film for de helt små.

Vi taler med hende, men har også sendt en folk meget kritiske unger i biografen for at anmelde filmen. God fornøjelse med Filmmagasinet!

Læs meget mere om aktuelle film på Filmmagasinets side. Følg os også på vores Facebook-side Ekstra Bladet TV.

0 kommentarer
Vis kommentarer