Dårlig nyt for alle Game of Thrones-fans

Manuskriptforfatterne til den populære serie skriver fortsat på sidste sæson, og dermed tyder noget på, at ottende sæson først får premiere i 2019

Daenerys er en af de bærende karakterer i serien. Men nu må fans vente endnu længere på at finde ud af, hvordan det ender for hende. Foto: HBO
Daenerys er en af de bærende karakterer i serien. Men nu må fans vente endnu længere på at finde ud af, hvordan det ender for hende. Foto: HBO

Premieren på den syvende sæson af den populære HBO-serie 'Game of Thrones' nærmer sig med hastige skridt. Men nu gnider skaberne af serien en lille smule salt i såret på de længselsfulde fans.

Noget tyder nemlig på, at vi kommer til at vente længe på ottende sæson.

Sådan skriver IMDb på deres hjemmeside.

Manuskriptforfatterne er stadig i gang med at skrive afslutningen færdig, og i et interview med The playlist fortæller HBO's programchef, Casey Bloys, at der er mulighed for, at det først bliver i 2019, at den sidste sæson får premiere.

  - De skal først skrive episoderne og finde ud af, hvornår de bliver sat i produktion. Vi ved meget mere, når vi er kommet længere med manuskriptet, fortæller Casey Bloys.

Foto: AP/Nick Wall
Foto: AP/Nick Wall

Arbejdsro
Der er kun 13 episoder tilbage af den storslåede serie, og den sidste sæson byder kun på seks. Men på trods af mængden af episoder, tager produktionen stadig lang tid, da Casey Bloys vil sikre, at de to manuskriptforfattere får arbejdsro.

- Det er klart første prioritet at lave Game of Thrones så godt som muligt, forklarer han.

Og der er ingen tvivl om, at folk er desperate for at vide, hvordan det kommer til at udspille mellem Cersei, Jon Snow og Daenerys. Således var den seneste trailer den mest sete på 24 timer - nogensinde. Du kan se den lige her.

20 kommentarer
Vis kommentarer