Her er den nye Spider-Man

Der har længe svirret rygter omkring den kommende Spider-Man, og om han ville optræde i den næste Marvel-film, 'Captain America: Civil War'. I den nyeste trailer til filmen kan man se, at det skal han. Se traileren her

Se traileren her

Tegneseriegiganten Marvel har siden 'Iron Man' fra 2008 kædet deres største helte sammen i et stort filmisk univers, hvor popcornbaskerne som 'Avengers', 'Guardians of the Galaxy' og 'Thor' har været store succeser. 

Og Marvel er langt fra færdig, for næste år puster de nyt liv i Spider-Man med en ny film om netsvingeren.

Det har dog i lang tid hængt i luften, om edderkoppemanden skulle være med i Marvels næste film 'Captain America: Civil War'.

En ny trailer til filmen er landet, og der kan man se den nye Spider-Man, der altså skal være med i filmen.

Se traileren - og se den nye Spider-Man - over artiklen

Ryan Reynolds nyder tydeligvis rollen som den flabede Wade Wilson alias Deadpool. (Foto: SF Film) Filmanmeldelser - 10. feb. 2016 - kl. 18:47 Anmeldelse: 'Deadpool' er en absurd antihelt

Den nye netsvinger

Den nye Spider-Man, og alter egoet Peter Parker, bliver spillet af den unge Tom Holland, der bliver den tredje skuespiller siden årtusindeskiftet til at spille den kendte superhelt.

Sidst var det Andrew Garfield, der trak i rødt og blåt trikot, men da rettighederne til filmserien gik fra Sony til Marvel, kunne Marvel få flettet helten ind i deres filmserie - og så var der brug for ny dragt og ny stjerne.

Tom Holland - der blot er 19 år - har ikke en lang filmkarriere, men har tidligere gjort sig bemærket i blandt andre de to roste film 'The Impossible' og 'Locke'.

Kendte Nørdernes filmguide - 2016 bliver super!

Krig i superhelteland

'Captain America: Civil War' tager udgangspunkt i den store tegneserierække 'Civil War', hvor næsten samtlige af Marvels helte bekrigede hinanden på grund af uenighed omkring superheltes rettigheder og friheder.

I filmen bliver de to fronter ledt af henholdvis Iron Man og Captain America og byder på optrædener af mange af de andre stjerner fra filmserien. Plus et par nye.

Se traileren til filmen - og se den nye Spider-Man - over artiklen

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!