Her er det første lillebitte klip fra 'Batman v Superman'

Et 17-sekunder langt klip er netop blevet frigivet som forløber for den første egentlige trailer til det meget omtalte superhelte-brag

Her kan du se første teaser for den kommende storfilm

Se også: Ekspert om Superman/Batman-film: Åh min Gud, det bliver forfærdeligt!

I Hollywood er det som bekendt en kunst at holde gryden i kog og skabe så meget opmærksomhed og hysteri omkring sine film som overhovedet muligt.

Til det formål er det et kendt trick at udsende flere forskellige trailere som forløbere til filmpremieren, men udover de egentlige trailere, der typisk er mellem to og tre minutter lange, er det nu også ret almindeligt at udsende såkaldte teaser-trailere, der som regel er cirka 20 sekunder lange.

Teaser-trailerne, der er 'reklamer' for trailerne, får ofte ganske meget opmærksomhed hos de utålmodige medier og filmnørder, og det er da også tilfældet med den seneste af slagsen, der er et 17-sekunders spot, der netop er frigivet som forløber til instruktør Zack Snyders kommende superheltebrag 'Batman v Superman'.

Den første egentlige trailer til filmen, hvor de to gamle superhelte kommer op at toppes, vil blive vist i amerikanske iMax-biografer mandag den 20. april.

Handlingen i filmen er inspireret af Frank Millers legendariske tegneserie 'The Dark Knight Returns' fra 1986, hvor den anarkistiske selvtægtshelt Batman kæmper en drabelig kamp mod den autoritetstro spejderdreng Superman.

I den kommende blockbuster spilles Superman af Henri Cavill, mens Ben Affleck overtager flagermuse-kostumet fra Christian Bale.

Batman og Superman i nævekamp i Frank Millers streg.
Batman og Superman i nævekamp i Frank Millers streg.
 

Se også: Damon forsvarer Ben Affleck som Batman

Se også: Den nye Batman er fundet - Se hvem...

6 kommentarer
Vis kommentarer