Kom helt tæt på Bonds nye kvinder

I en ny video kan du komme helt tæt på kvinderne i det kommende Bond-brag 'Spectre'

Her kan du komme tættere på de to kvindelige Bond-kvinder i 'Spectre'

Selv om den fiktive britiske agent James 'Agent 007' Bond konstant har travlt med at forpurre superskurkes skumle planer, finder charmetrolden alligevel tid til at score den ene kvinde efter den anden.

James Bond-karakteren er baseret på forfatteren Ian Flemings romanfigur, og siden 1962 har skuespillere som Ursula Andress, Jane Seymour, Grace Jones, Famke Janssen, Helle Berry og danske Cecilie Thomsen optrådt i forførende roller i Bond-filmene.

(Foto: Adèles Liv') Filmnyheder - 5. dec. 2014 - kl. 19:20 TV: Se ny Bond-babe i lesbisk sex-scene

6. november rammer den 24. officielle James Bond-film, 'Spectre', de danske biografer, og for at fyre lidt op under forventningerne har filmselskabet offentligjort en video, som kommer helt tæt på de to kvindelige hovedroller, der spilles af Monica Bellucci og Lea Seydoux.

Artiklen fortsætter under videoen

Lea Seydoux er mest kendt for sin rolle som lesbiske Emma i filmen Adeles liv fra 2013. Her kan du se en af de mere heftige scener fra den film.

Rollen som Martini-nyderen James Bond indtages for fjerde gang af den engelske skuespiller Daniel Craig (47).

Monica Bellucci spiller rollen som Lucia Sciarra. En stærk og forførende kvinde, som er i sorg, fordi hendes kriminelle husbond er blevet dræbt.

Lea Seydoux indtager rollen som lægen Madeleine Swann. Hun er datter af Bonds gamle nemisis Mr. White, der spilles af danske Jesper Christensen.

Filmens instruktør, Sam Mendez, forklarer, at han har hyret de to talentfulde kvinder, fordi han i stedet for nybegyndere gerne ville bringe noget modenhed og erfaring til fadet.

Italienske Monica Bellucci er 50 år, og franske Lea Seydoux er 30 år.

Du kan møde de to Bond-kvinder i klippet herover artiklen

Her kan du se den nyeste trailer for 'Spectre', der blev offentligjort 22. juli.

19 kommentarer
Vis kommentarer