Smugkig: Sådan bliver årets mest ventede film

Ekstra Bladet er gået sammen med podcasten Han Duo for at gøre dig klogere på den kommende Star Wars-film. Se med her - og ja, det bliver nørdet

Disney pustede i 2015 nyt liv i 'Star Wars'-universet, da de udgav 'Star Wars: The Force Awakens'. Filmen blev en kæmpe succes, og trailerne til den næste film i rækken er allerede begyndt at trække overskrifter og sprede både gensynsglæde og -gru.

Rumeventyret, der har titlen 'Star Wars: The Last Jedi', finder sted umiddelbart efter handlingen i 'The Force Awakens' og følger den unge Reys jedi-træning ved den legendariske Luke Skywalker.

Gensyn med stjerner
De samme skuespillere fra den forrige film er tilbage - også afdøde Carrie Fisher, som nåede at indspille alle sine scener inden hendes død i december sidste år.

Ekstra Bladet og film-podcasten Han Duo er gået i studiet, for at se på trailere, billeder og rygter, for at diskutere det kommende sci-fi-brag.

'Star Wars: The Last Jedi' topper filmsitet Fandangos liste over årets mest ventede film og udkommer 40 år efter den første 'Star Wars'-film fra 1977.

Filmen har dansk premiere den 13. december i år.

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen