Ventetiden snart slut: Ny Bond-sang klar

Den nye James Bond-film, 'SPECTRE' udkommer snart. Og som altid venter Bond-fans i spænding på den sang, der skal være med til at sælge filmen. Nu afslører den amerikanske film- og underholdningshjemmeside HitFix, at sangen udkommer tirsdag

Her kan du se traileren til den ventede 'SPECTRE'

Når der kommer ny James Bond-film, så følger der ny James Bond-sang. I følge HitFix, udkommer sangen i morgen. Men det er stadig ikke afsløret, hvem der har lavet den. Sidste gang var det Adele, der lavede sangen 'Skyfall'. Den blev en af de mest succesfulde 007-sange nogensinde.

I lang tid har rygterne svirret om, hvem der har lavet den nye Bond-sang. Nogle af dem, folk oftest nævner er Sam Smith, Ellie Goulding og Ed Sheeran. Sam Smith har dog sagt, at han ikke har lavet noget til 'SPECTRE'. Derimod har Ellie Goulding ikke afvist noget.

Forventningerne er store til den kommende James Bond-film, 'SPECTRE'. Filmen skulle være den dyreste 007-film nogensinde, og instruktøren Sam Mendes, der også lavede den sidste film om agenten, 'Skyfall', er tilbage bag kameraet.

 Ed Sheeran, Sam Smith eller Ellie Goulding? I følge rygterne er det en af dem, der har lavet den nye Bond-sang (Foto: PA Photos / Ian West, All Over, Planet Photoes)

Filmen har premiere den 30. oktober.

SE TRAILEREN TIL 'SPECTRE' OVENFOR

0 kommentarer
Vis kommentarer