Afslører nyt projekt

'X Factor'-dommeren Lars Ankerstjerne vil gerne være klogere og mere succesfuld, og det skal en ny podcast hjælpe ham med

Sangskriver og producer, Lars Ankerstjerne. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Sangskriver og producer, Lars Ankerstjerne. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Lars Ankerstjerne var mørbanket og drænet for energi efter 'X Factor'-finalen lørdag aften.

Her kunne han se Alma Agger vinde programmet, og efter programmet afslørede han over for Ekstra Bladet, at han har et nyt projekt på vej, som snart vil blive gjort tilgængeligt for danskerne.

- Jeg har lavet en podcast, der handler om ildsjæle. Jeg snakker med Neel Rønholt, Malte Ebert og alle mulige andre mennesker, der fascinerer mig; designere, manuskriptforfattere og den kommer lige om lidt, fortalte han.

Her ses det store publikum. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix Film, tv & radio - 23. maj. 2020 - kl. 22:17 Rasende seere: - Det er for dårligt!

Lars Ankerstjerne plejer ellers gerne at fortælle om, hvordan hans kalender er proppet uge efter uge, så hvorfor nu kaste sig over en podcast?

- Det er passionen, der driver værket, og i bund og grund vil jeg gerne have det federe. Jeg vil gerne være klogere, gladere, mere i balance og mere succesfuld, forklarede han og fortsatte:

- Og så har jeg bare adgang til alle mulige spændende mennesker, så jeg inviterer dem hjem til mig selv og siger: 'Nu skal du fortælle mig alt, hvad du ved', det er så blevet til en podcast.

Se også: Dramatisk afslutning: Så vanvittigt tætte var de

Præcis hvor og hvornår den udkommer har han endnu ikke helt styr på.

- Jeg skal lige finde ud af, hvor man kan høre den, men nu har jeg lavet 10 episoder, og jeg tror den kommer 1. juli, slutter han.

Kan du huske X Factor-vinderne?

13 spørgsmål

Kan du tippe 13 rigtige? Se hvor meget du ved om sangkonkurrencen.

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt