Sean Penn skal være sjov

Skuespilleren Sean Penn har forlængst bevist, at han kan spille de mere komplekse og svære roller, men nu går han nye veje og skal prøve kræfter med komediegenren

Den 52-årige badboy Sean Penn, der har haft kvinder som Madonna og Scarlett Johansson i nettet, begiver sig nu ud på en komedie. (Foto: Marcus Schreiber/AP)
Den 52-årige badboy Sean Penn, der har haft kvinder som Madonna og Scarlett Johansson i nettet, begiver sig nu ud på en komedie. (Foto: Marcus Schreiber/AP)

Normalt kender vi Sean Penn som en pressesky seriøs karakterskuespiller fra film som 'Mystic River'. Men nu går han den sjove vej og ligger i forhandlinger om en rolle i en remake af en komedieklassiker med Ben Stiller i titelrollen. Filmen hedder 'The Secret Life of Walter Mitty' og skal instrueres af Ben Stiller selv, skriver Deadline.

Læs også:

Se også: Sean Penn amok igen: Spyttede på fotograf

Filmen er en genindspilning af en tidligere version med samme titel fra 1947 med Danny Kaye i hovedrollen. Sean Penn vil indtage en mindre, men bærende rolle. 20th Century Fox står for produktionen.

Jagten på et negativ
Sean Penn, der er kendt for sin modstand mod blitzende fotografer skal ironisk nok selv lægge krop til én. I komedien, der foregår i et bladhus, spiller Ben Stiller en hæmmet foto-manager på et magasin, der begiver sig ud på en eksapade i jagten på et negativ. Shirley MacLaine figurerer også på rollelisten.

Læs også:

Ben Stiller vil nu afprøve filmideer på internettet med falske forfilm.(Foto: AP) Film - 9. sep. 2011 - kl. 21:24 Ben Stiller laver falske forfilm

'The Gangster Squad', er Sean Penns seneste film og er en gangster-krimi med en perlerække af skuespillere som Ryan Gosling og Emma Stone og instrueret af Ruben Felischer. Her er Penn rollemæssigt mere på hjemmebane som Mickey Cohen, en hårdkogt LA gangster.

1 af 2 Den 47-årige komiker Ben Stiller har før både skrevet og instrueret film. Sidst var det actionkomedien 'Tropic Thunder' i 2008.(Foto:AP)
2 af 2 Den 52-årige badboy Sean Penn, der har haft kvinder som Madonna og Scarlett Johansson i nettet, begiver sig nu ud på en komedie. (Foto: Marcus Schreiber/AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere