Martin fra 'Gift ved første blik' til nye deltagere: Tænk jer om

Deltager i den første omgang 'Gift ved første blik', Martin Møller, har været længe om at komme sig over oplevelsen

Martin fra 'Gift ved første blik'. Foto: Jonas Olufson
Martin fra 'Gift ved første blik'. Foto: Jonas Olufson

Der er gået ca. ti måneder siden Martin Møller blev gift og skilt som deltager i den første udgave af TV-programmet 'Gift ved første blik'. Efter at have forsøgt at få kærligheden til at blomstre i forholdet til den matchede partner Mette, måtte han, da optagelserne sluttede, give fortabt.

De to var åbenbart ikke skabt for hinanden på trods af, at videnskaben førte dem sammen.

Efter programmerne var blevet vist blev han overøst med tilbud fra damer, der hellere end gerne ville ændre Martins singletilværelse. Men den 30-årige lærer og håndboldtræner har taget sig god tid til at komme sig over TV-oplevelsen.

- Det har på mange måder været en hård omgang, men jeg er ved at være helt mig selv igen. - Og jeg er stadig single. Der har selvfølgelig været lidt her og der. Men lige nu ser jeg ikke nogen fast. Jeg er lige flyttet i ny lejlighed i Valby, så jeg har holdt lidt lav profil, mens jeg har lavet lejlighed. Men nu er jeg snart ved at være tilbage, lyder det fra den charmerende fynbo.

Se også: Martin fra 'Gift ved første blik': Leder stadig efter kærligheden

Vild rutjetur
Han hilser det velkomment, at DR så småt er i gang med at finde deltagere til en ny omgang 'Gift ved første blik', men siger samtidig, at man skal tænke sig godt om, inden man melder sig. Programmerne sendes på DR1 til efteråret.

- Jeg tror, der er rigtig godt, at de kommende deltagere ved, hvad de går ind til. Jeg tror, det havde været noget nemmere, hvis man havde vidst det.

- Hvad mener du?

- Der var bare mange ting at forholde sig til både under optagelserne og bagefter. Jeg brugte enormt meget energi på at tænke over, hvad og hvordan jeg sagde tingene, fordi jeg ikke vidste hvordan, man ville blive fremstillet. Så på de tidspunkter, hvor jeg måske skulle have givet slip på de følelser, der var, brugte jeg alt for meget energi på at passe for meget på mig selv. Det ville jeg gøre om i dag.

Se også: Sådan gik det Martin og Mette fra 'Gift ved første blik'

Martin Møller mener, at man som måske kommende deltager skal være forberedt på en vild rutjetur på mange planer.

- Man skal være klar på at lære sig selv at kende, som man aldrig har gjort det før. Og så skal man ikke være bange for, at der opstår konflikter med den partner, man er sammen med. Hellere få tingene diskuteret med det samme i stedet for at prøve at skabe et eller andet rosenrødt glansbillede. Det kan man nemt komme til, fordi man skal nå så meget på en måned. Og man vil jo så gerne ende med at blive forelsket i den anden, så det kan godt blive lidt presset. Især når alting samtidig skal koordineres med et kamerahold, lyder det.

Martin Møller vil også meget gerne understrege, at man på intet tidspunkt skal tro, at man kan regne med 'et hurtigt fix, fordi man nærmest får serveret en partner på et sølvfad.

- Jeg vil gerne indrømme, at det nok var sådan, jeg troede, det var. At man ville blive matchet så godt, at det bare ville være super nemt at gå ind i. Men det kræver altså virkelig meget overskud og vilje at komme tæt på et andet menneske så hurtigt. Og rigtig meget arbejde på at få det til af fungere.

1 af 2 Martin og Mette fra 'Gift ved første blik' var gift en måned. Foto: DR/Snowman productions
2 af 2 Martin fra 'Gift ved første blik'. Foto: Jonas Olufson
0 kommentarer
Vis kommentarer