TV: Se Bodil Jørgensen gentage succesrolle

Torsdag er der på ekstrabladet.dk eksklusiv verdenspremiere på 'Frokost med mor 2'. Her kan du se en lille teaser

Teaser: Frokost med mor 2

Se teaser for 'Frokost med mor 2' herover artiklen
____________________________________________

Den populære skuespiller Bodil Jørgensen var i sidste uge ude for en slem ulykke under optagelserne til en kommende 'Far til Fire'-film, hvorefter Kirsten Lehfeldt overtog hendes rolle.

Bodil Jørgensen var mere end almindeligt uheldig den dag, hun blev kvæstet. Foto: Kenneth Meyer. Danske kendte - 24. jun. 2014 - kl. 12:54 Bodils ulykke: Første scene på første arbejdsdag

Få dage før ulykken var 53-årige Bodil Jørgensen på en anden optagelse - nemlig for at filme opfølgeren til den voldsomt populære sketch 'Frokost med mor', der i 2008 kickstartede hende komik-karriere.

Du kan se 'Frokost med mor' lige HER

'Frokost med mor 2' har torsdag helt eksklusiv verdenspremiere på ekstrabladet.dk, og kan du ikke holde spændingen ud, kan du se en lille teaser herover artiklen.

(Foto: Thomas Sjørup). Danske kendte - 20. jun. 2014 - kl. 14:18 Bodil Jørgensens Far til Fire-afløser fundet

I filmen gentager Bodil Jørgensen rollen som mor til Søren - spillet af Andreas Bo - og om det hele ender med at blive lige så overraskende, hylemorsomt og bramfrit som den første omgang, må du se torsdag.

'Frokost med mor' er blevet set mere end 2,8 millioner gange på YouTube, og manden bag succesen, Carsten Colling, fik derfor lyst til at lege videre med konceptet.

- Relationen mellem mor og søn er jo universel, derfor havde jeg lyst til at lave en video mere, forklarer Carsten Colling.

Se med Torsdag, når 'Frokost med mor 2' rammer ekstrabladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer