Bodil Jørgensen i Frokost med mor 2

Her kan du se Bodil Jørgensen og Andreas Bo i verdenspremieren på den helt nye sketch 'Frokost med mor 2', der følger op på megasuccesen fra 2008

Frokost med mor 2

Se 'Frokost med mor 2' herover artiklen
___________________________________

Så kan du godt hælde kaffen i koppen, skære kagen i skiver og lade bagdelen hvile i stolen.

Her kan du nemlig se verdenspremieren på den spritnye sketch 'Frokost med mor 2', som Ekstra Bladet helt eksklusivt har fået lov til at bringe først.

Bodil Jørgensen er nødt til at have hjælp til at trække vejret på grund af de brækkede ribben. (Foto: Thomas Sjørup). Danske kendte - 23. jun. 2014 - kl. 13:22 Bodil Jørgensen i respirator i fem døgn

Filmen er en efterfølger til den virale megasucces 'Frokost med mor', som siden 2008 er blevet set mere end 2,8 millioner gange på YouTube.

Se den første film lige HER

I hovedrollerne ses Bodil Jørgensen og Andreas Bo atter som henholdsvis mor og søn, der mødes over en frokost for at tale om løst og fast.

Bodil Jørgensen var mere end almindeligt uheldig den dag, hun blev kvæstet. Foto: Kenneth Meyer. Danske kendte - 24. jun. 2014 - kl. 12:54 Bodils ulykke: Første scene på første arbejdsdag

I den første film fra 2008 ender samtalen mildest talt overraskende, og hvordan det går her seks år senere, kan du se i videoen herover artiklen.

Viral succes
Den utrolige virale succes, 'Frokost med mor' har opnået siden 2008, fik filmens bagmand, Carsten Colling, til fyre op under en opfølger.

- Relationen mellem mor og søn er jo universel, derfor havde jeg lyst til at lave en video mere, forklarer den erfarne filmmand.

Filmen er lavet få dage før, 53-årige Bodil Jørgensen onsdag i sidste uge var ude for en slem ulykke under optagelserne til en kommende 'Far til fire'-film, hvorefter Kirsten Lehfeldt overtog hendes rolle.

Se også: Hårdt kvæstet skuespiller nåede lige Mads Mikkelsen-filmAndreas Bo og Bodil Jørgensen ses her i den nye sketch 'Frokost med mor 2'
Andreas Bo og Bodil Jørgensen ses her i den nye sketch 'Frokost med mor 2'


kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen