Baking News fra Bagedyst-Rosa!

Rosa har på rekordtid vundet danskernes hjerter. På lørdag skal hun giftes med sit hjertes udkårne, og hun er naturligvis allerede selv i gang med kagen

Rosa har allerede vundet 'Den store bagedyst', hvis det står til programmets mange seere. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Rosa har allerede vundet 'Den store bagedyst', hvis det står til programmets mange seere. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Rosa Christensen fra Glyngøre havde sin tv-debut onsdag aften i DR1's succesprogram 'Den store bagedyst'.

Damen fra Limfjordsområdet har dog ikke haft tid til at svælge i sin egen succes og berømmelse, for hun har en festlig weekend, der lige skal arrangeres færdig.

Tirsdag 3. oktober fyldte Rosa 60 år, og der skal fejres med pomp og pragt.

- Jeg holder min fødselsdag på lørdag, men jeg skal også holde bryllup den dag. Jeg skal nemlig giftes med Carsten. Han har været min kæreste de sidste 12 år og nu skal han være min mand, afslører Rosa overfor Ekstra Bladet.

Se også: (Gen)læs Okmans bagedyst-kommentarer: 'De virker sygt liderlige i det program'

Rosa bagte flødeskumskager til den store guldmedalje i 'Den store bagedyst'. Foto: DR
Rosa bagte flødeskumskager til den store guldmedalje i 'Den store bagedyst'. Foto: DR
 

Kæresten Carsten har ikke selv været nede på knæ, frieriet stod Rosa altså selv for. Hun ikke kunne vente på, at han gad tage sig sammen.

- Jeg friede for nogle år siden, og heldigvis sagde han ja. Jeg har været gift før, min mand døde for 18 år siden, så har man ikke travlt med at komme til alters, for man har prøvet det før, derfor sker det også først nu, siger Rosa Christensen.

Det bliver ikke en lille stille og rolig fest for få mennesker i Glyngøre, langt fra faktisk. Det bliver er ikke en fest hvor folk skal sidde stille og synge lejlighedssange, der er lagt op til et brag af en dobbelt-fejring.

- Vi bliver 85 mennesker til fest og ballade, og det er ikke særligt mange, når man bor på landet. Vi har hyret et seks mand stort orkester, for god musik er vigtigt for en fed fest, fortæller Rosa.

Se også: Bagedyst-premiere i aften: Kan du bestå Den store kagequiz?

Vielsen er der fuldstændig styr på. Den kommer til at foregå i den lokale kirke, og den kommende brud skal have en lys kjole på. Bryllupskagen er også på plads - eller næsten.

- Jeg bager selv kagen, hvis jeg altså kan få ro til det, så om lidt slukker jeg min telefon! Jeg har en idé om, hvad kagen skal indeholde, og hvordan den gerne skulle ende med at se ud. Men det er lidt som med en bagedyst, det er om man lige kan nå det. Jeg har sat mig et mål, og når jeg kun det kvarte, så er det også godt nok, fortæller bagekonen.

Rosa har ikke planer om at livedække lørdagens to store begivenheder under #bryllup eller #60år.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen