Biografgæster i panik efter skræmmende oplevelse under visning af ny klovnegyser

Skræmte gæster slår alarm på Twitter efter en skrækindjagende oplevelse i biografen

Genindspilningen af gyserfilmen ’It’ fra 1990, baseret på Stephen Kings roman af samme navn, har netop haft premiere og vakt skrig og rædsel i alverdens biografsale.

Dræberklovnen Pennywise er således tilbage i fornyede klæder og frisk makeup, klar til at skræmme livet af en helt ny generation.

Og selvom Andy Muschiettis nye version af klassikeren, der gennem 90’erne fik mange til at udvikle noget nær en fobi for muntre, dansende klovne, blev det muligvis en tand for virkeligt for en række britiske biografgæster, der fik lidt mere end hvad de havde købt billet til. Det skriver blandt andre The Sun.

Bill Skarsgård er ganske uhyggelig som den børnespisende klovn Pennywise i Stephen Kings 'IT'. Foto: SF Film Filmanmeldelser - 7. sep. 2017 - kl. 07:06 Fedt: En vellykket Stephen King-filmatisering

Nogle sande spøgefugle havde nemlig besluttet sig for at give deres sidemænd en ekstra én på opleveren, og havde i den anledning klædt sig meget livagtigt ud som klovne, før de satte sig i salen, hvor gyser-fans kom uventet tæt på den uhyggelige Pennywise.

- Gik ind for at se IT, jeg er den første i salen, og den her fucking fyr sidder bare der, skriver Twitter-brugeren Chris, der trods alt har haft tilstrækkeligt intakt sans og samling til at dokumentere det uhyggelige syn.

- Nu går han rundt omkring, skriver Chris omtrent en time senere på det sociale medie.

Også en Twitter-bruger ved navn Jonny havde held til at fange et billede af en Pennywise-version, der gæstede den biograf, han havde valgt til at se den nye It.

Flere andre beretter – uden vedlagt billede – om lignende oplevelser i biffen.

- Fandeme nej! Jeg har lige været inde for at se IT og halvvejs igennem går en klovn ind i biografen med en rød ballon og sætter sig på første række, skriver en af dem, mens en anden stemmer i: 'EN KLOVN ER LIGE GÅET IND I MIN BIOGRAF MENS JEG  SÅ IT OG JEG SVÆRGER JEG VAR DØDEN NÆR'

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen