Blachman: Derfor blev Kristian paf

'X Factor'-vinderen blev fuldstændig mundlam, da han blev udråbt som vinder

Hør Kristian Kjærlunds reaktion på sejren her. Video: Ekstra Bladet

Der kom ikke et kvæk ud af munden på Kristian Kjærlund, da Sofie Linde i aftes råbte ham op som vinder af 'X Factor' 2019.

Ord kom der ingen af, og på et tidspunkt kunne man også komme i tvivl om, hvorvidt der kunne komme en tone ud af den 23-årige vinder, da han efter sejren skulle synge sin vindersang endnu en gang.

Kristian Kjærlund vandt 'X Factor' 2019. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 12. apr. 2019 - kl. 23:44 I chok: Her er hans overraskende reaktion

Hans mentor gennem hele forløbet har et bud på, hvad der skete med Kristian Kjærlund, da han tabte mælet

- Det er en rørelse. Jeg ved ikke, om han ikke havde set det komme, siger Thomas Blachman om den noget uventede sejr.

Slog storfavorit
Det var 16-årige Benjamin, der var storfavorit til at vinde showet, men seerne ville det anderledes.

Og det var helt fortjent i Blachmans øjne. For Kristian Kjærlund spiller 'X Factor' nemlig en helt særlig rolle.

- Han har siddet og kigget på det her program i rigtig mange år og tænkt: 'Skulle jeg ikke gå ind og gøre det?' Han ved alt om, hvem der er røget ud og i hvilken rækkefølge i alle sæsoner. Han ved hvem, der har sunget hvilke sange. Det er hans musikalske dannelse. Han har virkelig gjort sit hjemmearbejde, siger Thomas Blachman, der mener, at Kjærlund også kan få succes efter 'X Factor'.

Kristian Kjærlund var helt paf, da han blev udråbt som vinder. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 12. apr. 2019 - kl. 23:27 Her er tallene: Så overbevisende var 'X Factor'-sejr

- Han har en værdighed, han har noget usædvanligt, som gør, at han rent faktisk kan stå nu ude af det her program i en anden virkelighed og stadig bære sig selv som sanger, siger Thomas Blachman og fortsætter:

- Kristian er sådan en, man stadig er sulten på. Så må folk bakke op og komme til hans koncerter, siger Thomas Blachman, der for andet år i træk er manden bag vinderen.

- Jeg er sindssygt glad på hans vegne. Jeg er da også glad på mine egne vegne. Det er da fantastisk, når regnestykket går op, siger han.

TV2 har allerede meddelt, at de er klar til sende 'X Factor' til næste år. Om det bliver med Blachman bag dommerbordet, kan han ikke sige endnu.

Finalen stod mellem Kristian Kjærlund, Live og Benjamin. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 12. apr. 2019 - kl. 22:22 Chok-afgørelse i 'X Factor': Her er vinderen

Thomas Blachman mener, at Kristian Kjærlund har meget mere at byde på. Foto: Mogens Flindt
Thomas Blachman mener, at Kristian Kjærlund har meget mere at byde på. Foto: Mogens Flindt
 

53 kommentarer
Vis kommentarer