Bond-optagelser stoppet efter kaos

I morgen fortsætter vi, som vi allerede har gjort det i dag

Foto: Tore Kristiansen / VG
Foto: Tore Kristiansen / VG

Optagelserne til den nye film om 007-spionen James Bond måtte onsdag eftermiddag stoppes tidligere end forventet.

Det var nemlig ikke helt let for filmholdet at få skuddene i kassen ved det norske område Averøy, hvor filmen i øjeblikket er i gang med at blive optaget. Det fortæller Per Henry Borch, der er en del af det norske produktionshold.

- Vi har stoppet filmningen for i dag. Vi har haft mange udfordringer, da der har været meget presse og nysgerrige folk med kameraer i helikoptere. Vi anbefaler alle at bruge en båd og ikke være på land. I morgen fortsætter vi optagelserne, som vi har gjort det i dag, fortæller han til det norske medie VG.

Opereres efter ulykke
Det er tydeligvis ikke været helt let at nå filmens premiere i april næste år, hvis produktionsholdet bliver ved med at løbe ind i problemer. Senest kom hovedrolleindehaveren, Daniel Craig, så slemt til skade under optagelserne, at han må trækkes ud af produktionen i to uger.

Den transkønnede soldat Hannah er blevet foreslået til rollen som den kommende James Bond. Til højre ses Daniel Craig, der til næste år starter optagelserne til sin sidste film i rollen som James Bond. (Foto: Privatfoto/AP) Intl. kendte Verdensstjerne: - Den næste James Bond skal være transkønnet

Han skulle nemlig opereres i sin ankel efter en ulykke på filmsettet. Det skriver holdet bag James Bond på deres officielle Twitter-profil.

- Daniel Craig skal have en mindre operation i anklen for en skade, han har pådraget sig, mens vi filmede på Jamaica, lyder det.

På rollelisten til den nye James Bond-film er blandt andet den svensk-danske skuespiller David Dencik, men det er nu uvist, om skuespillerne er med under optagelserne i vores naboland.

David Dencik skal spille med i den nye James Bond-film. Foto: Peter Mydske Danske kendte Dansker lander rolle i James Bond-film

James Bond klarer enhver udfordring uden at få krøllet et hår på hovedet. Foto: All Over Press Kendte Seks 007'ere: Sådan gik det de fem andre

Sean Connery var den første til at spille James Bond på film og en af dem, der har ramt mest plet i forhold til den figur Ian Fleming udtænkte. (Foto: Fox) Kendte Mød den oprindelige James Bond: Verdens kedeligste mand

20 kommentarer
Vis kommentarer