Chok-afgørelse i 'X Factor': Her er vinderen

For tredje gang kan Thomas Blachman bryste sig af at have ført en deltager til sejr i talentshowet

Se vinder-interviewet med Kristian her. Video: René Schütze

Foran 3500 tilskuere i Forum Horsens kunne Kristian Kjærlund fredag aften lade sig bade i konfetti og hylde som vinder af 'X Factor' 2019.

I finalen var den lokale Horsens-helt oppe mod 15-årige Live Vogel og Benjamin Rosenbohm, der ellers siden første liveshow har været udråbt som storfavorit til at vinde.

De tre finalister var på scenen flere gange, og de høstede alle store roser for deres præstationer.

- Det var så optur. Det var en fornøjelse at se dig på noget, der var så underspillet og cool. Det er så fedt og inspirerende, sagde Ankerstjerne blandt andet om Benjamin.

Se også: Kaos inden 'X Factor': Må forlade showet

Thomas Blachman var ikke så overraskende voldsomt begejstret for sin egen deltager.

- Du ser så godt ud. Så fantastisk at kunne vise en ikonisk mand i det her program. Du gør tingene til dine egne. Hvad mere kan man bede om, sagde Blachman om Kristian Kjærlund.

Den skaldede speedsnakker havde også pæne ord at sige om Live.

- Du er virkelig den her bedårende pige, der kommer til det her program. Vi kan ikke stirre nok på dig. Du har virkelig et ansigt, som er fortryllende, sagde han.

Benjamin er ked af, at tv- og musik-eventyret snart er slut. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 11. apr. 2019 - kl. 17:01 'X Factor'-Benjamin: Jeg er blevet afhængig Benjamin er ked af, at tv- og musik-eventyret snart er slut. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 11. apr. 2019 - kl. 17:01 'X Factor'-Benjamin: Jeg er blevet afhængig

'X Factor' er præcis som sangen om de ti cyklister, der falder fra en efter en. De seneste uger er en live-deltager blevet siet fra hver fredag, og under finalen var det farvel til Live inden den afgørende kamp, der stod mellem Benjamin og Kristian Kjærlund.

De fik begge lov til at synge den vindersang, der er skrevet specielt til dem. Og så var det ellers op til seerne at træffe den en endelig afgørelse.

Valget faldt på Kristian Kjærlund der under showet måtte kæmpe om opmærksomheden med 'X Factor'-vært Sofie Linde. Hun stjal en pæn del af rampelyset under finalen, hvor hun både twerkede, sang duet med Malte Ebert - tidligere kendt som Gulddreng - og slængede sig i en nærmest påmalet pink catsuit.

Sofie Linde gav virkelig noget af sig selv under 'X Factor'-finalen. Foto: Mogens Flindt
Sofie Linde gav virkelig noget af sig selv under 'X Factor'-finalen. Foto: Mogens Flindt
 

TV2 har allerede meddelt, at de er klar til sende 'X Factor' til næste år.

- Selvfølgelig laver vi en ny sæson, siger TV2 underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

Læs Ekstra Bladets livedækning af finalen herunder:

LIVE

156 kommentarer
Vis kommentarer