Chokerende huskøb: Har der været jordskælv?

Louise Larsen og Jonas Skovsbøg tilmeldte sig 'Boligkøb i blinde' i håbet om at finde drømmehuset. I stedet fik de sig en villa, hvor alt tilsyneladende skal laves om

Louise og Jonas håber, at eksperterne finder drømmehuset. Så de er i chok, da de opdager, hvad eksperterne har købt. Foto: TV3
Louise og Jonas håber, at eksperterne finder drømmehuset. Så de er i chok, da de opdager, hvad eksperterne har købt. Foto: TV3

En villa med køkken-alrum, to badeværelser, tre værelser og gulvvarme over det hele. Derudover gerne en garage med plads til to biler.

Kravene er høje hos 'Boligkøb i blinde'-parret Louise Larsen, 34, og Jonas Skovsbøg, 40, der gerne vil bo så tæt på København som muligt. Det sætter ejendomsmægler Tobias Edlev Nielsen og arkitekt Mads Mikkelsen i lidt af en kattepine. For parret har kun 3,5 millioner kroner til huskøb og istandsættelse, hvilket man ikke kommer langt for nær København.

Se også: 'Boligkøb i blinde'-chok: Har lyst til at sætte ild til det hele

Det lykkes dog de to eksperter at finde et hus i Albertslund, men da Louise og Jonas dukker op på matriklen, får de sig et chok.

- Shit, det er ikke vores hus. Det er småt, mørkt og klemt, udbryder Louise, da hun ser, hvad man har købt for parrets penge.

Bedre bliver det ikke, da hun hører, at huset er beliggende i Albertslund.

- Da vi hører, at huset ligger i Albertslund, jeg ved ikke, hvad jeg tænker. Jeg stivner bare, siger Louise og tilføjer.

- Det er overhovedet ikke et område, vi har kigget i. Vi har faktisk kigget udenom Albertslund.

Uanset hvor de kigger, er der noget galt. Foto: TV3
Uanset hvor de kigger, er der noget galt. Foto: TV3

Revner i væggen
Helt galt går det, da de gennemgår husets værelser. Loftet er ifølge Jonas 'et mareridtsloft', badeværelset er grimt og fyldt med kalk, og der er revner i væggen.

- Det ligner, at der har været et jordskælv, konstaterer Louise.

- Jeg troede ikke, det kunne blive værre, da vi åbnede døren ind til køkkenet. Det kunne det så. Jeg er simpelthen så chokeret over det, jeg ser. Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg synes, det er ulækkert, siger hun om det farverige inventar.

Se også: Købte 'ubeboeligt' hus: Sådan går det 'Boligkøb i blinde'-par

Hun fortæller derfor også til kameraet, at hun er blevet i tvivl om, hvorvidt det var det rigtige at lægge parrets penge i eksperternes hænder.

- Alt skal laves. Gulve, loft, vægge, to badeværelser, et bryggers, et køkken, en stue, en entre. Det er hele huset, sukker hun.

Det er op til arkitekten Mads Mikkelsen at gøre boligen beboelig, og han er mildest talt nervøs for, om det kan lade sig gøre.

- Nu er der desværre sket det, jeg frygtede allermest. De kan nærmest ikke lide noget ved huset, og hvordan jeg skal få bundet de gamle kvaliteter (i huset, red.) sammen med noget, som de kan lide, det aner jeg simpelthen ikke, siger han.

Om det lykkes Mads Mikkelsen at gøre det stærkt kritiske par tilfreds, kan man se i aften klokken 21 på TV3.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere