Dansk popstjerne indtager 'Paradise Hotel'

I sidste sæson tjekkede sangeren Bro ind på 'Paradise Hotel'. I den nye sæson, der vises til foråret, er han tilbage

Hør Bro fortælle om 'Sydpå' og vise sin særlige tatovering frem. Video: Henrik Houlberg

'Baby, jeg vil med dig sydpå.'

Sådan sang hitmageren Bro, hvis borgerlige navn er Kevin Andreasen, i dette års titelsang til tv-programmet 'Paradise Hotel'.

Og han har tilsyneladende ikke fået nok. For Ekstra Bladet erfarer, at den kendte hitmager også tjekker ind på hotellet i den nye sæson, der blev filmet i efteråret og vises til foråret på TV3.

Tidligere er eksempelvis realitystjernen Stine Kronborg tjekket ind som deltager, men i Bros tilfælde vil der ligesom i sidste sæson kun være tale om en gæstevisit, hvor han dog bliver en del af miljøet på hotellet og spiller en tidsbegrænset rolle - ifølge Ekstra Bladets oplysninger over et par dage.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar til oplysningerne fra Bros management. Dette er ikke lykkedes.

Se også: TV3 afslører tophemmelige tal

22-årige Kevin Andreasen er en af de mest succesfulde unge popsangere herhjemme netop nu. Han fik platin for sit gennembrudshit 'Hvor er du bro', der er blevet streamet mere end 13 millioner gange alene på Spotify.

At han ikke skulle være endnu et 'one hit-wonder', viste han med sangene 'Er nettet nede' og 'Glad', der begge gik guld, inden han sprængte alle rammer med 'Sydpå', der blev den mest streamede sang i Danmark i 2018.

At 'Paradise Hotel' har en særlig plads i Bros hjerte, er der ingen tvivl om. I september afslørede Kevin Andreasen, at han og Elina fra dette års 'Paradise Hotel' er kærester.

Sangeren Bro lavede sidste år 'Sydpå', der er blevet streamet mere end 14 millioner gange - alene på Spotify. Foto: Janus Nielsen
Sangeren Bro lavede sidste år 'Sydpå', der er blevet streamet mere end 14 millioner gange - alene på Spotify. Foto: Janus Nielsen

Flere kendisgæster
Bro er langtfra den første kendis, der gæster programmet. Tidligere har Stine Kronborg som nævnt været deltager. Derudover har Linse Kessler og datteren Geggo også haft en gæsteoptræden, ligesom bokseren Patrick Nielsen har haft det.

Maja Bebe da hun tidligere på året deltog i 'Paradise Kollektivet'. Foto: Jonas Olufson Film, tv & radio - 17. nov. 2018 - kl. 06:17 Bliver råbt ad på McDonald's: Dansk skønhed dropper reality

Klaus Riskær var en del af programmet i sæson ni, hvor det dog var de færreste, der vidste, hvem han var. Slutteligt tæller programmets gæsteoptrædener også Paris Hilton og Nikita Klæstrup.

Og går man helt tilbage til sæson ét, der blev vist i 2005, så kan man såmænd finde den nu kendte Mascha Vang blandt finalisterne.

19 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere