Danske stjerner i kæmpe drama

Det skorter ikke på store danske navne i brødrene Avaz' nye drama, 'Kollision'. Se traileren her

Stjernespækket, ny dansk film rammer biograferne til efteråret. Se traileren her. Video: Nordisk Film/Rocket Road Pictures

Nikolaj Lie Kaas, Bodil Jørgensen og Nicolas Bro er blot nogle af mange prominente skuespiller-navne, der står på rollelisten til brødrene Avaz' nye drama, 'Kollision'.

Filmen har biografpremiere 31. oktober i år, men du kan allerede nu få et smugkig, idet traileren er blevet offentliggjort.

Se traileren ovenfor

I dramaet, der er inspireret af virkelige hændelser, spiller Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil hovedrollerne som Leo og Olivia, der pludselig slynges ud i en krise.

Deres niårige datter bliver en kastebold mellem mor og far, og man følger forældrene og de beslutninger, de træffer, i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler.

Bag filmen er de tre Avaz-brødre, hvis første spillefilm var det anmelderroste melodrama 'Mens vi lever', der blev en stor succes og solgte mere end 100.000 biografbilletter.

Sebastian Jessen gør det rigtig godt som den traumatiserede fisker Kristian i 'Mens vi lever'. Foto: SF Film Film - 26. okt. 2017 - kl. 07:03 Anmeldere vilde med ny dansk film

Se traileren her:

24 kommentarer
Vis kommentarer