Deltager slemt skadet under Grand Prix-prøve: - Jeg kan ikke gå

Den tjekkiske storfavorit Mikolas Josef er sengeliggende efter en ulykke under prøverne til det store sangshow

Tjekkiets deltager kan ikke gå efter en ulykke ved prøverne til Eurovision Song Contest. Foto: AFP
Tjekkiets deltager kan ikke gå efter en ulykke ved prøverne til Eurovision Song Contest. Foto: AFP

Det ser ikke for godt ud for Tjekkiets bud på en vinder af dette års Eurovision, som afholdes i Portugal næste uge.

Deltageren Mikolas Josef, der med sangen 'Lie to me' vand tjekkernes hjerte, er nemlig kommet ud for en ulykke, mens han øvede sig til det store show.

Det bekræfter han på det sociale medie Instagram.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har pådraget mig en skade under dagens prøver, og situationen blev forværret, som timerne gik. Jeg kan ikke engang gå nu. Jeg er kommet tilbage fra det første hospital, og nu er jeg på vej til det næste, skriver han.

Se også: Eurovision-legende død

Den unge mand på 22 år er dog optimistisk, og han skriver under billedet, at han uanset hvad nok skal være at finde på scenen ved showet.

- Jeg kommer til at optræde uanset hvad.

Tyske Michael Schulte triumferede med en dansk-skrevet ballade. Foto: All Over Event & Kultur - 23. feb. 2018 - kl. 10:33 Dansk vinder af tysk Melodi Grand Prix: Jeg er helt rundt på gulvet!

Spået som favorit
Ifølge DR er det tjekkiske bud spået af flere bookmakere til at være dette års vindersang, og det ville pynte på Tjekkiets dårlige statistik fra tidligere shows.

Siden landet kom med i Eurovision i 2007, er det kun lykkedes dem at kvalificere sig fra semifinalen til finalen en gang. Det skete i 2016, hvor landet endte med en 25. plads ud af de 26 lande, der var med i den sidste del af showet.

Rasmussen, der skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest, rejser sent mandag eftermiddag til Portugal. Tirsdag har han sin første prøve på scenen i Lissabon.

- Jeg glæder mig helt vildt til at se scenen og komme i gang. Jeg har fire nye gutter med, der skal synge kor. Det er nogle skide søde fyre, siger en helt nyklippet og nytrimmet Rasmussen til Ekstra Bladet få timer før afgangen.

Den danske viking skal dyste i sangkonkurrencens anden semifinale torsdag 10. maj.

5 kommentarer
Vis kommentarer