Det sker der, hvis Rolf må trække sig

Reglerne er klare for, hvad der sker, hvis lægerne dikterer ro til Rolfs ben

Fredag aften kunne Rolf Sørensen ikke danse i 'Vild med dans'. Alligevel humpede han på gulvet, og med hjælp fra både stok og bord bevægede han sig så meget, som fibersprængningen i hans ben tillod.

Det var nok til, at seerne stemte ham videre i dansekonkurrencen, som der vist ret beset ikke var meget konkurrence over. Rolf Sørensen og Karina Frimodt strøg videre på deres popularitet.

Skadesramte Rolf Sørensen led som sportsmand over at gå videre trods sin ringe bedømte præstation med stok. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 20. okt. 2018 - kl. 11:36 Læserne raser over 'Vild med dans': - En kæmpe fiasko

Den slags følelser har læger ikke, og i dag afgøres den tidligere cykelrytters videre skæbne i 'Vild med dans', når Rolf Sørensen skal skannes.

Skulle det triste ske, at det vellidte par ikke kan danse videre, så er reglerne klare for, hvad der så skal ske med dansedysten. Det fortæller 'Vild med dans-redaktør Thomas Richard Strøbech.

- Hvis Rolf vælger at trække sig har vi en ny situation, og så siger reglerne, at vi tilbyder pladsen til den danser, der senest har forladt konkurrencen, altså Laila Friis-Salling, skriver han i en mail til Ekstra Bladet.

Thomas Richard Strøbech understreger dog, at en fibersprængning potentielt godt kan nå at hele til næste uges 'Vild med dans', som er den særlige Knæk Cancer-udgave, hvor ingen stemmes hjem.

Skadesramte Rolf Sørensen led som sportsmand over at gå videre trods sin ringe bedømte præstation med stok. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 20. okt. 2018 - kl. 08:21 Rolf i chok efter 'Vild med dans: Jeg skal undersøges

Mens reglerne for hvad der skal ske, hvis et par trækker sig, er ret klare, så er det noget mere uldent, hvor mange hjælpende rekvisitter en skadet danser må have med på gulvet.

- Er der nogen grænser for, hvor mange hjælpemidler man må have med på dansegulvet? Bord og stok går åbenbart. Hvad med kørestol? Kørestolsdans er endda en officiel sportsgren.

- Vi tager det situation for situation. I sidste ende handler det om at lave et godt program, der kan engagere seerne, lyder det fra Thomas Richard Strøbech.

Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 19. okt. 2018 - kl. 21:51 Farvel og tak: Ude af 'Vild med dans'

Rolf Sørensen gav allerede fredag aften udtryk for, at han ikke ville tage nogle helbredsmæssige chancer i forbindelse med sin deltagelse i 'Vild med dans'.

- Jeg skal lige overveje med det her ben, det er stadig mit levebrød. Jeg er ikke cykelrytter, men bruger det stadig som mit levebrød, sagde han.

58 kommentarer
Vis kommentarer