Det vidste du ikke om Harry Potter: Sådan kom Hogwarts-elever af med deres afføring

Harry Potter-fans på nettet er helt mundlamme over meget detaljeret Potter-fact

I bøgerne og filmene har troldmandsskolen Hogwarts moderne rørlægning. Men før da kom de af med afføringen på en helt anden måde, afslører Potter-fact-side på Twitter. Foto: AP
I bøgerne og filmene har troldmandsskolen Hogwarts moderne rørlægning. Men før da kom de af med afføringen på en helt anden måde, afslører Potter-fact-side på Twitter. Foto: AP

De mest dedikerede Harry Potter-fans sætter en ære i at vide så meget om J. K. Rowlings storslåede troldmands-univers som muligt.

Men nogle gange kan kendskabet også blive lidt for detaljeret.

I hvert fald var det nok de færreste, der tænkte, at de havde brug for at vide mere om Hogwarts-elevernes toilet-vaner, før en historie om netop det for et par dage siden gik viralt på Twitter.

Det er Pottermore, den officielle Twitter-kanal for Potter-facts, der 4. januar delte et ’fun fact’, der egentlig stammer fra et essay af J. K. Rowling.

En fan-teori om Albus Dumbledore, Hogwarts-forstanderen i den populære fortællingen om troldmandsdrengen Harry Potter, er lige blevet omtalt af selve forfatteren. Foto: Polfoto Film Har succes-forfatter lige bekræftet vild Harry Potter-teori?

'Hogwarts har ikke altid haft toiletter. Før man begyndte at anvende muggle-vvs-metoder i det 18. århundrede, plejede hekse og troldmænd at tisse og forrette deres nødtørft hvor de lige stod, og tryllede beviset væk', lyder Pottermore-tweetet, der har fået over 25.000 kommentarer og 74.000 likes siden det blev lagt op.

Se nogle af kommentarerne, hvor de overraskede Harry Potter-fans virtuelt rynker på næsen over dét troldmands-fact.

Har du i øvrigt det her Lego derhjemme? Så kan du faktisk score kassen.

25 kommentarer
Vis kommentarer