DR flytter endnu en stor produktion væk fra København

Den stort anlagte P3 Guld-prisuddeling vil ikke længere finde sted i hovestaden

P3 Guld kan se frem til store forandringer. Foto: Jakob Jørgensen
P3 Guld kan se frem til store forandringer. Foto: Jakob Jørgensen

I august sidste år blev det i forbindelse med den samlede økonomiplan for DR besluttet at sende P3 Guld, der både kan opleves på P3 og DR3, i udbud.

Nu er tilbuddene fra de private producenter blevet vurderet, og der er indgået en aftale med Monday om, at selskabet skal stå bag P3 Guld, når det sendes i januar 2019.

- Vi er glade for de mange gode bud, vi har modtaget fra det danske produktionsmiljø, og for det samarbejde, vi nu har indgået med Monday. Nu begynder arbejdet med at planlægge næste P3 Guld med fokus på dansk musik og de danske musikere. Vi ser frem til igen at holde en stor åben, omfavnende hyldest, hvor musikken og kunstnerne hyldes i varm omfavnelse af alle musikelskerne, siger redaktør på DR3 Anders Thomsen.

Hugo Helmig på scenen under sidste P3 Guld-uddeling. Foto: Tariq Mikkel Khan
Hugo Helmig på scenen under sidste P3 Guld-uddeling. Foto: Tariq Mikkel Khan


Flytter hjemmefra
Som en del af udbuddet lægges der op til, at P3 Guld skal afvikles på en venue, der ligger vest for Storebælt og ikke som tidligere i DR Koncerthuset på Amager.

- P3 Guld handler om at hylde musikken, de danske kunstnere og ikke mindst alle de danskere, der elsker musikken. I nye rammer uden for København giver det samtidig P3 mulighed for at vise og understøtte, at den danske musikscene er levende og vital i hele landet, siger kanalredaktør på P3 Steffen Raastrup.

Hvor P3 Guld skal afvikles og hvem, der bliver vært, afsløres senere på året.

28 kommentarer
Vis kommentarer