DR-vært skal være far: Stopper og lukker program

Anders Stegger og Julie Toft sender 'Stegger og Toft' sidste gang på torsdag

Et job som eftermiddagsvært på P3 er ikke foreneligt med at skulle være far til to. Det synes radioværten Anders Stegger, der mandag har meddelt, at han stopper på programmet 'Stegger og Toft', fordi der er familieforøgelse på vej i privaten.

'Julie bliver, men jeg stopper, fordi jeg skal være far igen, og det dur ikke med de arbejdstider og 2 børn', skriver han på Instagram.

I opslaget fortæller han også, at han bliver på P3, men skal lave noget andet.

I og med at programmet bærer Anders Steggers navn, lukker det naturligvis, nu hvor han ikke længere vil være at finde i æteren hver eftermiddag. Til gengæld fortsætter Julie Toft med at sende på samme tidspunkt.

'Julie får en ny medvært og laver et nyt program om eftermiddagen. Det har været en kæmpe fornøjelse og jeg kommer til at savne at være i radioen hver dag med verdens bedste lyttere', skriver Anders Stegger og meddeler, at duoen Stegger og Toft sender sidste gang på torsdag.

Julie Toft skal se sig om efter en ny makker. Foto: Petra Kleis/DR
Julie Toft skal se sig om efter en ny makker. Foto: Petra Kleis/DR

Mens beslutningen om, at Anders Stegger stopper på ’Stegger og Toft’ er ny for lytterne af programmet, så har han selv længe vidst, at det ville ende sådan. Hans kæreste skal nemlig allerede føde til marts, så radioværten har i noget nær otte måneder vidst, hvor det bar hen ad.

- Nogen ville måske godt kunne få det til at fungere med at lave radio om eftermiddagen og have to små børn. Men vi er allerede pressede med et barn. Bedsteforældrene har to hentedage om ugen og sådan noget, siger Anders Stegger, hvis kæreste er politiskredaktør på Berlingske.

Han føler på ingen måde, at han giver afkald på noget med sin beslutning.

- Jeg glæder mig! Jeg har savnet min familie. Savnet at nå andet end at putte, siger Anders Stegger, der er far til Nola på to år og venter endnu en pige.

Hvad fremtiden bringer rent arbejdsmæssigt, ved han endnu ikke helt.

- Jeg bliver på P3, men præcis hvad jeg skal lave, arbejder vi på at finde ud af, siger han.

Hvem der skal afløse Anders Stegger om eftermiddagen, er endnu ikke faldet helt på plads. Indtil videre er Anders Hagen vikar i marts måned.

P3's kanalredaktør, Steffen Raastrup, bekræfter over for Ekstra Bladet, at Anders Stegger stopper på 'Stegger og Toft'.

70 kommentarer
Vis kommentarer