Efter 'Forsidefruer'-drama: Nyt job til Amalie

Der er heldigvis ingen drama på Amalie Szigethys nye arbejdsplads

Amalie Szigethy blev lynhurtigt kendt for at snakke sort, men nu har hun landet et job som radiovært. Hør en række af hendes bedste sprogblomster.

De fleste har nok bemærket, at de to 'Forsidefruer'-stjerner Janni Ree og Amalie Szigethy har været en hel del i vælten de seneste par uger.

Flere konflikter er opstået mellem de to, så deres ellers tætte venskab er gået i opløsning.

Heldigvis for Amalie er der bedre stemning på hendes nye arbejdsplads.

Janni og Amalie er ikke længere veninder. Foto: Tariq Mikkel Khan Film, tv & radio - 28. nov. 2019 - kl. 21:33 Amalie om 'Fangerne på fortet'-drama: - Der er to sider af sagen

- Jeg er begyndt at arbejde på radiobrandet ENERGY NRJ igen, så jeg laver hver fredag eftermiddag fra 14-18 radio sammen med radioværten Nadia Malm. Det elsker jeg virkelig. Det er så sjovt, fortæller Amalie.

Amalie er vild med sit nye job. Foto: Stine Tidsvilde
Amalie er vild med sit nye job. Foto: Stine Tidsvilde
 

Reality-baben har tidligere i år været radiovært på kanalen et par måneder. Dengang var det morgenradio, hun beskæftigede sig med. Hun valgte dog at stoppe i juni, da hun havde for meget at se til med 'Forsidefruer'-optagelser, men allerede dengang sagde hun, at hun håbede at vende tilbage.

Det er sket nu, og der er ingen tvivl om, at Amalie er meget tilfreds med situationen:

 - Jeg er så glad for at være tilbage, da det virkelig er en dejlig arbejdsplads. Programmet hedder 'Coffee Break', og vi kører det lidt fredagsbar-agtigt, hvor vi hygger og drikker lidt øl. Super dejligt, fortæller hun.

Amalie og Lotte tilbage i 2011. Foto: Jan Unger/Ritzau Scanpix Film, tv & radio - 5. dec. 2019 - kl. 21:31 Efter kæmpe drama: - Fortryder intet

112 kommentarer
Vis kommentarer