Efter Thisted-angreb: Her er Casper C.'s reaktion

I gårsdagens afsnit af 'Klovn' blev der sat odds på, hvornår Karen Thisted dør. Ifølge forfatteren skyldes det gammelt nag fra Casper Christensen. Nu svarer han igen

Nu svarer Casper Christensen på Karen Thisteds kritik. Foto: Ekstra Bladet
Nu svarer Casper Christensen på Karen Thisteds kritik. Foto: Ekstra Bladet

Den nyeste sæson af 'Klovn' kører for fuld musik på TV2, og her bliver der som altid sendt stikpiller til kendte danskere.

Gårsdagens afsnit var ingen undtagelse. Her var det journalist og forfatter Karen Thisted, der stod for skud, da Frank får tilbudt at sætte penge på, hvilken kendt dansker der næste gang stiller træskoene.

Ifølge Karen Thisted skyldes hendes ufrivillige optræden i den populære komedieserie, at Casper Christensen nok er sur på hende, da hun tilbage i 2011 skrev et hårdt indlæg om komikeren.

Se også: Karen Thisted efter 'Klovn'-afsnit: Casper er skidesur på mig

Her skrev Karen Thisted, at komikeren har et sygt kvindesyn, fordi han under et show proklamerede, at han knaldede sin kæreste Isabel Friis-Mikkelsen i røven.

- Han er sikkert skidesur over, hvad jeg skrev dengang. Han skal have lov til at lave, hvad han vil. Man må altid godt lave sjov med mig. Jeg er fuldstændig ligeglad, fortæller Karen Thisted.

Artiklen fortsætter under billedet...

Karen Thisted mener, at Casper Christensen er sur på hende, og han derfor har skrevet hende ind i 'Klovn'. Foto: Tariq Mikkel Khan
Karen Thisted mener, at Casper Christensen er sur på hende, og han derfor har skrevet hende ind i 'Klovn'. Foto: Tariq Mikkel Khan

Casper svarer igen
Selvom Karen Thisted i den periode havde et anstrengt forhold til Casper Christensen, fortæller hun, at hun har masser af respekt for 'Klovn'-skuespilleren.

- Jeg har altid godt kunnet lide ham, og jeg synes, han er skæg. Vi har lavet meget sammen, men jeg mener stadig, at han gik over stregen, da han sagde det om Jarlens datter.

Se også: 'Klovn' - nu pinligere end nogensinde

Ekstra Bladet har været i kontakt med Casper Christensen for at høre hans kommentar til Thisteds udsagn, men han var dog langt fra glad for at udtale sig om den sag.

- Jeg har ikke behov for at komme i fight med Karen Thisted, men jeg er glad for, at hun har set det. En seer mere er vi glade for, fortæller en grinende Casper Christensen og afviser at kommentere sagen yderligere.

I et interview med Berlingske har Casper Christensen og Frank Hvam tidligere kommenteret det faktum, at de 'afliver' karakterer i 'Klovn'.

- Det er altid lidt hårdt at aflive folk. Men jeg synes, at det er harmløst, lyder det fra Casper Christensen i interviewet.

I forhold til Karen Thisted siger Frank Hvam:

- Det er jo en lille hilsen. Hun har også været efter os nogle gange, og så driller vi lidt tilbage, lyder det fra Frank Hvam, der samtidig understreger, at den slags hører med, når man er en offentlig person.

'Klovn' bliver vist på TV2 hver mandag klokken 20.55.

183 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere