Elsket kultfilm skal genindspilles

'Det er mig der snakker', der blev en kæmpe succes i slut-80'erne, skal laves på ny

Kirstie Alley indtog en hovedrolle i kultklassikeren side om side med John Travolta. Se traileren til den oprindelige 'Det er mig der snakker' her.

Den storsnakkende baby Mikey tog verden med storm, da han i 1989 dukkede op på skærmen i selskab med Kirstie Alley i rollen som enlig mor og John Travolta i rollen som taxachaufføren James.

Filmen 'Det er mig der snakker' kostede dengang sølle 7,5 millioner dollar at lave, men endte med at indkassere næsten 300 millioner dollar på verdensplan.

Foto: Netflix Film, tv & radio - 9. jul. 2019 - kl. 06:58 Populær serie slår seer-rekord på Netflix

Nu har Sony Pictures ifølge mediet Deadline besluttet at lave en såkaldt reboot af den populære film.

Filmen handler om karrierekvinden Mollie Jensen, som er på vej til hospitalet for at føde et barn, hun skal have med en gift mand, da hun møder taxachaufføren James, der hurtigt bliver en del af hende og babyens liv.

Genindspilningen af filmen skal instruktøren Jeremy Garelick og produceren Adam Fields stå for, og de er i øjeblikket ved at udvikle manuskriptet, skriver Deadline.

Det er slut med at se, skuespillere pulse løs på en cigaret i kommende Netflix-produktioner. Foto: Netflix Film, tv & radio - 7. jul. 2019 - kl. 12:33 Netflix indfører rygeforbud i film og serier

I den originale version lagde Bruce Willis stemme til Mikey, men hvem der vil være på rollelisten i genindspilningen, er endnu ikke afgjort.

'Det er mig der snakker' blev så stor en succes, at den efterfølgende fik to fortsættelser - 'Det er os der snakker' og 'Det er os der snakker nu', og filmen inspirerede også til tv-serien 'Baby Talk'.

26 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere