Er du single og klar til at blive kendt på Instagram? Så slå til nu

TV3 søger medvirkende til næste sæson af 'Paradise Hotel'

Her kan du se, da Ekstra Bladets journalist blev indhentet af sin fortid i Paradise Hotel.

Følger du år efter år med i intrigerne på 'Paradise Hotel' og tænker: 'Det kunne jeg gøre bedre!', så fat mod.

TV3 leder nemlig efter nye, unge singler til årets realitybrag.

Eneste krav er, at du er over 18, single og klar til dit livs oplevelse i Mexico. Det skriver tv-stationen på sin hjemmeside.

Nogen tager også kærester og nye bedste venner med hjem fra hotellet, andre bliver Instagram-stjerner, mens andre igen får fjender for livet.

Lenny Pihl løb med sejren i dette års 'Paradise Hotel'. Foto: Anthon Unger
Lenny Pihl løb med sejren i dette års 'Paradise Hotel'. Foto: Anthon Unger

Han har prøvet det før, og Lenny Pihl sætter gerne ord på, hvad der venter de nye paradisoer, når programmet begynder. Foto: Janus Nielsen Danske kendte - 3. feb. 2018 - kl. 14:08 Grædende piger og kæmpesnav: Så vildt er livet som dansk realitystjerne

At gå fra ukendt pige eller dreng til pludselig at blive kendt kan være en vild oplevelse, har dette års vinder, Lenny Pihl, tidligere forklaret til Ekstra Bladet.

- Så bliver de flået rundt til samtlige diskoteker i Danmark, og der bliver hevet og flået i dem på gaden fra folk, der vil have en selfie og en autograf. Det er piger, der begynder at skrige og græde, når de ser en.

I en kort periode går det helt amok, tilføjer han.

- Når vi kommer hjem er det, tror jeg, ligesom at være Hollywoodstjerne – bare i en kortere periode for os. Det er fucking fedt. Når man har tømmermænd og skal hente en pizza, så er det altså med hætten over hovedet og solbriller, selv om der er minusgrader udenfor, konstaterede han med et grin.

Det er dog ikke kun sjov og spas for de tidligere deltagere - man kan også risikere at få brændt sin bil af.

Pernille Nygaard lægger for alvor sit image som realitydeltager på hylden, når hun går efter en plads i Folketinget ved næste valg. Foto: Privat Danske kendte - 22. jun. 2018 - kl. 08:54 Dansk reality-stjerne med vild nyhed: Vil i Folketinget

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!