Eva efter fiasko-ægteskab: Singlemænd - skriv til mig!

Eva Lundberg er klar til at give kærligheden en chance til efter fiaskoen i 'Gift ved første blik'

Se, hvordan du kommer på date med Eva fra 'Gift ved første blik'. (Video: Signe Skov)

Det endte i en skilsmisse mellem 52-årige Eva Lundberg og 53-årige Carsten Jensen, da de deltog i årets udgave af 'Gift ved første blik'.

Selvom Eva nu kan kalde sig fraskilt for anden gang, har det ikke fået hende til at afsværge mænd og kærlighed fuldstændig.

Faktisk har blondinen fra Solrød besluttet sig for, at hun er mere end klar til at date igen.

Drømmer man om at få hendes opmærksomhed, men forventer, at man ikke har en jordisk chance, så frygt ej. Eva er ikke specielt kræsen, når det kommer til en fremtidig kæreste.

- Min drømmemand skal være intelligent, men det behøver ikke være en hyperintelligent mand. Jeg leder ikke efter en Einstein-type, men han skal vide noget om hverdagen, og hvad der foregår i verden omkring ham, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Han skal være ambitiøs, på den måde, som man er i vores alder. Han vil nyde livet, gider ikke drama, men foretrækker fred og ro, tilføjer hun.

Eva Lundberg er glad for, at der er sat det sidste punktum for hendes meget korte og turbulente ægteskab med Carsten. Foto: Marianne Overaa/DR Film, tv & radio - 11. okt. 2018 - kl. 06:55 Vraget i 'Gift ved første blik': Nu bestormes Eva af villige mænd

Handler ikke om udseendet
Eva har ikke de store krav til drømmemandens udseende, hun foretrækker intelligens og personlighed. Skulle den perfekte mand være lækker, er det dog også okay med hende.

- Udseende betyder ikke det store for mig. Selvfølgelig tænder man på en lækker mand, men det er ikke alt. Jeg har lært fra mit første ægteskab, hvor jeg var gift med en meget smuk mand, at det ikke er udseendet, det handler om, slår hun fast.

I sidste uge kunne Eva ellers afsløre, at hun så lidt til en mand, men ham er hun ikke sammen med længere.

Så er du en charmende, intelligent mand, der også kan føre en samtale, så se i videoen ovenfor, hvordan du kommer i kontakt med Eva Lundberg.

Carsten og Eva havde lidt problemer med kommunikationen på deres bryllupsrejse. En ville sove længe, og en anden ville gerne spise morgenmad. Foto: Marianne Overaa/DR Film, tv & radio - 12. sep. 2018 - kl. 20:50 ALT gik galt mellem Eva og Carsten: - Respektløst!

Carsten Jensen har været gift to gange tidligere. Foto: Marianne Overaa/DR Film, tv & radio - 5. sep. 2018 - kl. 20:45 'Gift ved første blik'-Eva om smækkys og klem bagi: Grænseoverskridende

Hvis det står til Cecilie, skal Eva begynde at date hendes far (Video: Signe Skov)

106 kommentarer
Vis kommentarer