Favoritten smidt ud af Paradise: Derfor gik jeg amok

Mathias Hjort er ude af 'Paradise Hotel' - smidt ud af sin gode ven på hotellet

Så gik den ikke længere. Mathias er ude af 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen
Så gik den ikke længere. Mathias er ude af 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen

Av, av, av, av.

Favoritten i årets 'Paradise Hotel', Mathias Hjorth, måtte få uger før finalen se sig slået. Smidt ud af sin gode kammerat på hotellet, Lenny Pihl, der fik muligheden for at smide vennen hjem. Og tog den.

Mathias var for stærk en modstander, lød det fra Lenny, der fik en stor bunke svinere af en skuffet Mathias. Eller sådan fremstod det. For ifølge Mathias var han fuldstændigt klar over, at han skulle hjem.

Det afslører han over for Ekstra Bladet.

- Jeg vidste godt, at Lenny havde tænkt sig at stikke mig i ryggen. Men jeg havde en idé om, at hvis jeg røg ud nu, så ville jeg have større mulighed for at komme med igen i næste sæson, siger Mathias.

Nadja (nummer to fra højre) står med de andre piger fra startcastet og kigger over den pool, hun senere skulle hygge sig i. Foto: Janus Nielsen TV3-reality Populær paradiso raser over kæresten: Sex var min idé

Det kan lyde som en røver af de store med så få uger tilbage af programmet, hvor der kæmpes om 500.000 kroner. Men det er det ikke, forsikrer han.

- Du må tro, hvad du vil. Jeg ville hellere have oplevelsen igen end måske, måske ikke at vinde programmet. Jeg vidste jo ikke, om mig og Trine var så seriøse, når vi kom hjem. Jeg ville hellere have muligheden for at komme tilbage, hvis ikke Trine og jeg var, hvad jeg håbede. Hvis man deler i porten, så er det 250.000 kroner hver før skat. Så er det heller ikke vildere, siger Mathias.

Paradisoen Isac har allerede været udsat for en ubehagelig episode på Københavns Hovedbanegård. Foto: Janus Nielsen TV3-reality Dansk realitystjerne truet med kniv og bestjålet: - De nakkede mit Rolex-ur

I dag er han kærester med Trine, og derfor kommer han næppe til at deltage i næste sæson, da et krav for deltagelse er, at ens civilstatus lyder, at man er single.

Mathias og Trine er i dag kærester. Foto: ANTHON UNGER
Mathias og Trine er i dag kærester. Foto: ANTHON UNGER

Ville gøre det nemmere
Mathias fortæller, at han gik ekstra meget amok for at gøre det nemmere at håndtere for Lenny, at han for anden sæson i træk smed en ven ud af hotellet. Hvis han følte, at der var ondt blod imellem dem, ville det formentlig være nemmere at holde den dårlige samvittighed på afstand.

Isac (nederst i højre hjørne) og Nadia (øverst i midten) synes, at de andre deltagere er kedelige og nærtagende. Foto: Janus Nielsen Paradise Hotel Enige paradisoer: De andre deltagere er kedelige

I dag har de et fint forhold, men det er ikke Lennys følelser, der fylder, når Mathias tænker tilbage på hændelsen.

- Det var et hårdt afsnit. At se Trine blive så ked af det, det chokerede mig. Det var dér, jeg fandt ud af, hvor glade vi var for hinanden. Når man ryger ud og er helt alene, og det sidste, man ser, det er, at hun græder. Det er ikke rart, siger Mathias og sender en stikpille til sin banemand.

- Det har været det sjoveste nogensinde at deltage. Jeg har villet det siden 8. klasse, og at jeg har været med til at bære programmet er fedt. Jeg blev Mr. Paradise, og Rikke (værten, red.) kaldte Lenny for den evige toer. Den kan jeg leve længe på, griner han.

46 kommentarer
Vis kommentarer