Fie Laursen vil have sex på tv

Ingen hæmninger synes at være strategien for Fie Laursen, der deltager i årets 'Paradise Hotel'

Se interview med Fie Laursen i videoen. (Video: Lars Sejr, redigering: Kristian Hansen)

Danske kendte - 14. nov. 2017 - kl. 12:54 Pivfræk Rikke Gøransson klar til 'Paradise': Jeg har aldrig stået skarpere

COSTA CAREYES (Ekstra Bladet):

Det bliver ikke bare vildt. Det bliver fucking vildt, når bloggeren Fie Laursen tjekker ind på 'Paradise Hotel'.

Det siger hun selv, da Ekstra Bladet møder hende i Mexico. Hun er smilende, hun er klar og hun vil gå ind på hotellet uden hæmninger.

Amalie Kronil har nogle af programmets største bryster til dato. Foto: Covermodel.dk Kendte Se Paradise Hotels vildeste brystbomber

Fie Laursen, da hun deltog i programmet i 2015-sæsonen. Foto: TV3 Danske kendte - 14. nov. 2017 - kl. 09:29 Afsløring: Bloggerstjerne skal være med i 'Paradise Hotel'

Som Ekstra Bladet tidligere har kunnet afsløre, er hun en del af årets cast, og Fie Laursen virker tændt, da vi møder hende. Hun glæder sig til sin anden oplevelse med 'Paradise Hotel'.

Bloggerstjernen Fie Laursen går efter sejren, når hun tjekker ind på 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen
Bloggerstjernen Fie Laursen går efter sejren, når hun tjekker ind på 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen

Den første sluttede allerede efter otte dage, da hun blev smidt hjem af deltageren Theis. Efterfølgende brokkede Fie Laursen sig i Ekstra Bladet, hvor hun langede ud efter TV3, som hun mente havde skamklippet hende.

- Jeg tror bare, jeg var 18 år gammel og ikke klar til at se, hvordan jeg faktisk var. Men nu har jeg fundet mig selv, og jeg ved, hvem jeg er. Jeg er meget åben denne gang, siger Fie Laursen og fortsætter.

- Jeg føler ikke, at de kan klippe mig på nogen måde, for jeg kommer til at blive fucking wild.

- Fucking wild. Hvad dækker det over?

- Jeg tror, jeg har fundet mig selv, og det havde jeg ikke sidste gang, jeg var med. Nu står jeg 100 procent ved de valg, jeg gør, og hvis jeg for eksempel kommer til at have sex, så er det ikke sådan, at jeg bliver sur på TV3, fordi de tager det med. Det er bare sådan, det er.

Den danske skandaledronning er tilbage på 'Paradise Hotel'. Foto: Anja Ekstrøm Kendte Blod og bodytequila: Så gak er Fie Laursen i 'Paradise Hotel'

- Det er du åben over for?

- Ja, 100 procent. Jeg føler, at sex er noget af det mest naturlige, men det skal heller ikke være med mange forskellige. Hvis jeg skal have sex, så skal det kun være med én person, og så skal jeg helst føle noget for personen.

Forældrene har givet Fie Laursen lov at have sex i programmet. Foto: Janus Nielsen
Forældrene har givet Fie Laursen lov at have sex i programmet. Foto: Janus Nielsen

Fie Laursens deltagelse markerer den tredje sæson med en repræsentant for familien Laursen. To gange Fie og én gang Boris. Og netop brormand Boris viste sig som en kakkekonge, da han sidste år knaldede sig vej gennem hotellet.

Fie Laursen til Teenage Awards tidligere på året. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 11. sep. 2017 - kl. 11:57 Fie Laursen slår igen: Du er ikke så relevant mere, Matthesen

Boris' eskapader har været med til at nedbryde barrierer internt i familien. Han har prikket hul på bylden, når det gælder sex på tv.

- Det har han virkelig. Mine forældre var måske lidt konservative, og så havde Boris sex derinde. Nu må jeg gerne. Jeg har i hvert fald fået frikort af mine forældre, smiler Fie Laursen.

Se interviewet over artiklen.

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen